Box: Vasil Ducár vs. Mike Perez - analýza a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nejlepší český boxer Vasil Ducár má před sebou obrovskou výzvu. V Dubaji se střetne s hvězdným Mikem Perezem o interkontinentální titul WBA. Kompletní informace k tomuto duelu najdete v článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Vasil Ducár podlehl Mikeu Perezovi na TKO po 10 kolech.

PREVIEWKARTALIVE STREAM

Mike Perez vs. Vasil Ducár Foto: Instagram/legacysportsmgmt

Hodnocení galavečeru Legacy Boxing Series: 8.7/10

  • Datum a místo konání: 26. března 2022, Dubai Duty Free Tennis Stadium
  • Nabídka sázek: Na zápas si můžete vsadit u Sázkové kanceláře Fortuna

Box: O interkontinentální titul křížové váhy WBA: Ducár vs. Perez preview

Český box má před sebou největší zápas za poslední roky. Jednička Vasil Ducár se v sobotu 26. března pokusí v Dubaji skolit hvězdného Kubánce Mikea Pereze. Event startuje v 15:00 našeho času, Vasilův zápas přijde na řadu okolo 20:00. Ve hře je prestižní interkontinentální titul WBA, který drží právě známý boxer s přezdívkou „Rebel“. Vyzvedněte si bonus na sázení za jednoduchou registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Vasil Ducár prohrál TKO, Perez potvrdil světovou kvalitu

Vasil Ducár se proti Mikeu Perezovi bil statečně, nakonec ale padl TKO, kdy nebyl schopný nastoupit do 11. kola. V 10. kole totiž poslal Perez Ducára do počítání, čemuž předcházel obrovský tlak kubánského boxera.

Celý zápas ovlivnila srážka hlavami už ve druhém kole, ze kterého si Ducár odnesl nepříjemnou tržnou ránu nad pravým okem. Tento krvavý cut ho limitoval v průběhu celého zápasu, Mike Perez nicméně držel otěže zápasu pevně ve svých rukou a i přes velmi dobrý výkon českého boxera se do výraznějších problémů nedostal.

sipka PODROBNOSTI K PRŮBĚHU CELÉHO ZÁPASU NAJDETE ZDE

Křížová váha: Perez - Ducár box 12x3min. - analýza

Vasil Ducár je nejvýše postaveným českým boxerem. V současnosti mu patří 45. příčka na světovém žebříčku křížových vah (91kg) a pozici české jedničky si vydobyl v roce 2020, kdy v Lucerně knokautoval Václava Pejsara.

Ducár ve své kariéře přijímá ty nejtěžší výzvy. Svůj největší zářez si připsal v roce 2018, kdy připravil dosud jedinou porážku kariéry Francouzovi Samuelu Kadjemu. Tohle šokující vítězství mu vyneslo interkontinentální titul WBF a hlavně celou řadu atraktivních soupeřů.

Kevin Lerena, Herve Lofidi, Aleksei Egorov a Chris Billam-Smith. Se všemi těmito kvalitními zahraničními boxery svedl Ducár v posledních letech vyrovnané bitvy, byť z nich nakonec odcházel poražen. Teď nadešel čas prodat všechny zkušenosti proti Mikeu Perezovi, který je díky svým úspěchům a věhlasu jednoznačně nejtěžším soupeřem v kariéře českého borce. Vasil nikdy v kariéře neprohrál před časovým limitem. V přípravě na Pereze mu i tentokrát pomáhal šampion WBC Ilunga Makabu.

TIP: Vasil Ducár zvítězí, v kurzu 6,34 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem za registraci

Vasil Ducár bude v tomto zápase velkým outsiderem, což ale pro něj není nová pozice

Mike Perez se po porážce s Alexanderem Povětkinem přesunul z těžké do křížové váhy, kde ze 6 duelů prohrál pouze se světovou jedničkou Mairisem Briedisem na body. Naposledy si v listopadu 2021 poradil s Němcem Ulrichem a obhájil interkontinentální titul WBA.

„The Rebel“ ve svých zápasech vyniká skvělým pohybem a jako bývalá těžká váha disponuju extrémně tvrdými údery. Silný je i jeho životní příběh, kdy na několikátý pokus prchl z Kuby s vidinou velké kariéry v boxerském ringu.

LEGACY BOXING SERIES 2.0
Jméno Vasil Ducár (CZE) Mike Perez (CUB)
Věk 32 36
Bilance: 10-4-1 (9 KO) 26-3-1 (17 KO)
Pozice na světovém žebříčeku 45. 16.
Výška 190 cm 185 cm

Legacy Boxing Series 2.0 fight card zápasy (program, výsledky)

Na eventu, který startuje v sobotu v 10:00 se po velmi dlouhé době představí i legendární argentinský boxer Marcos Maidana, který v roce 2014 dvakrát těsně padl na body s Floydem Mayweatherem a následně ukončil kariéru.

PROGRAM + VÝSLEDKY
Vasil Ducár vs. Mike Perez (TKO, 10. kolo)
Marcos Maidana vs. Yao Cabrera
Augustin Gauto vs. Miel Fajardo
Lenroy Thomas vs. Agron Smakici (KO)
Ramona Graeff vs. Anisha Basheel
Francisco Veron vs. Oktavian Gratii
Frank Zaldivar vs. Muksini Swalehe
Hamza Touba vs. Idrissa Juma
Ramiro Cesena vs. Adam Kipenga

Jak sledovat box Perez vs. Ducár živě online: Přímý přenos Voyo a v TV? Online livestream

Celý boxerský galavečer bude možné sledovat v rámci online live streamu na internetu. K dispozici je placený PPV stream a možnou variantou je sledování celého eventu v sobotu od 15:00 na Voyo. Po úvodní registraci se nabízí zakoupení měsíčního balíčku za 159 Kč. Podrobnější informace o přímém přenosu zápasu Ducár vs. Perez najdete na tomto místě těsně před samotným eventem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Ducár video z posledního zápasu

Ducár si ve svém posledním odboxovaném zápase poradil na akci Heroes Gate s Nicolasem Hochcapfelem. Na celý duel se podívejte v tomto videu.

1️⃣ Kdy a s kým má Vasil Ducár zápas o titul?

Česká boxerská jednička Vasil Ducár přijal nejtěžší výzvu kariéry a v sobotu 26. března 2022 (okolo 20:00) zabojuje o interkontinentální titul WBA. Podrobnosti k zápasu i celému eventu najdete uvnitř tohoto článku.

1️⃣ Kde sledovat box živě Ducár online zdarma?

Českou boxerskou jedničku budou moci živě sledovat fanoušci i v České republice prostřednictvím platformy Voyo, případně oficiálního PPV přenosu. Podrobnosti najdete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Rukavice jsou základní výbavou každého bojovníka

Rukavice na box a MMA rukavice - rozdělení, vlastnosti a cena

Rukavice jsou nejdůležitější součást výbavy každého zápasníka☝. Existuje celá řada modelů a značek. Pro lepší orientaci na toto téma si...