Box: Vasil Ducár vs. Ryan Rozicki - datum, tip a livestream

Nejvýše postavený český boxer Vasil Ducár zaboxuje 11. září 2021 v kanadském Sydney o prestižní stříbrný titul WBC. Podrobnosti a návod na livestream si přečti v článku.

sipka VASIL DUCÁR VYZVE 26. BŘEZNA 2022 MIKEA PEREZE - PODROBNOSTI ZDE

Vasil Ducár má před sebou velkou výzvu Foto: Vasil Ducár

Hodnocení boxerského zápasu: Ducár vs. Rozicki: 9,1/10

  • Datum konání: 11. září 2021
  • Nabídka sázek: Na tento duel si pravděpodobně půjde vsadit u sázkových kanceláří

Ryan Rozicki vs. Vasil Ducár zápas o titul WBC v křížové váze

Má před sebou další zahraniční misi. Vasila Ducára čeká velmi zajímavý duel o druhý nejprestižnější titul organizace WBC. Cíl zůstává stejný. Prodat svoje schopnosti také v mezinárodním ringu a přivést domů cenný pás. O to se pokusí 11. září v kanadském Sydney, kde bude čelit současnému držiteli opasku WBC, kanadské jedničce Ryanu Rozickimu.

sipka Klikni ZDE a vsaď si na světový box s příjemným bonusem za online registraci

Box - sleduj průběh zápasu zde

Vasil Ducár boxrec žebříček a sázkové kurzy na jeho zápas s Ryanem Rozickim

Vasil Ducár je momentálně na světovém žebříčku křížové váhy v první čtyřicítce a po 4 zahraničních porážkách za sebou se chce po delší době konečně prosadit i v porovnání se světovou špičkou. Ve svém posledním utkání s Billamem-Smithem padl na body a titul WBA nezískal. Vasilova bilance v boxu aktuálně čítá 9 profesionálních výher a 4 porážky. Za sebou má ale daleko těžší zápasy, než jeho nadcházející soupeř Rozicki.

V Česku drží Ducár titul ČUBP, když na konci roku 2020 knockoutoval v Lucerně Václava Pejsara. Na domácí půdě ho se stejným soupeřem čeká koncem tohoto roku odveta.

Ryan Rozicki drží v profesionálním ringu neporazitelnost, když ve všech dosavadních 13 duelech dokázal soupeře ukončit před časovým limitem. Zároveň je to právě on, kdo v tuto chvíli stříbrný pás WBC a v souboji s Ducárem jej bude obhajovat. Už pouze světový titul WBC je v rámci této organizace ještě prestižnější.

Rozicki má rád tvrdé výměny a podle Ducára má ve svém stylu hodně technických mezer, kterých bude chtít český boxer využít. Na tiket patří výhra české boxerské jedničky!

Jak a kde sledovat zápas Ducára živě? Online live stream, PPV stream

Zápas Ducár vs. Rozicki se uskuteční v kanadském městě Sydney, kam se česká boxerská jednička vydá znovu se svým trenérem Michalem "Mikešem" Vančurou, jenž připravuje i celou řadu MMA bojovníků.

O organizaci galavečera, jehož součástí bude tento zápas, se postará Three Lions Promotions a dá se předpokládat, že k dispozici bude online stream. O podrobnostech ke sledování tohoto zápasu živě budeme včas informovat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde má Vasil Ducár zápas?

Aktuálně nejlepší český boxer Vasil Ducár se 11. 9. 2021 utká o prestižní titul WBC. Vše o tomto zápase se dozvíš v článku ZDE.

2️⃣ Kdo je soupeř Vasila Ducára v příštím zápase?

Soupeřem Vasila Ducára v titulovém utkání bude 26letý Kanaďan Ryan Rozicki. Ten aktuální drží právě stříbrný titul WBC a proti Ducárovi ho bude obhajovat. Návod na sledování livestreamu najdeš uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Vojto Barborík a Ivan Buchinger zabojují o pás pérové váhy organizace Oktagon MMA

Oktagon 27: Buchinger vs. Barborík kurzy, program a preview

Oktagon po dlouhé době opět zavítá na Slovensko✔️. Vše důležité, včetně fight card a sázkových kurzů ☝ na jednotlivé zápasy, najdeš v...

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...