Box: Eddie Hall vs. Hafthor Björnsson - datum a informace

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Několikrát odložený boxerský zápas nejsilnějších mužů světa je konečně tady! Strongmani Eddie Hall a Hafthor Björnsson se utkají 19. března v Dubaji. Do ringu si jdou vyřešit své dlouhotrvající osobní spory.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Hafthor Björnsson zvítězil na body.

Hafthor Bjornsson má s boxem přeci jen více zkušeností Foto: Profimedia

Hodnocení Nejtěžšího boxerského zápasu historie: 9,9/10

  • Datum a místo: 19. 3. 2022, Dubaj
  • Kurzové sázky: na zápas si pravděpodobně půjde vsadit u sázkových kanceláří

Eddie Hall vs. Hafthor Björnsson box 6x3min

Nejtěžší boxerský zápas historie se přeci jen uskuteční. Vyostřený souboj těžkých vah mezi Eddiem Hallem a Hafthorem Björnssonem proběhne 19. března 2022 v Dubaji. Oba dlouho dopředu slibují nekompromisní KO. Zvítězí favorizovaná „Hora“ ze Hry o trůny Björnsson? Klikni ZDE a vsaď si na box s příjemným bonusem za registraci

Box - sleduj průběh zápasu zde

Box: Eddie "The Beast" Hall vs. Hafthor "The Mountain" Björnsson preview

Zdálo se, že mají vrchol své sportovní kariéry za sebou. Světoví strongmani se ale znovu ocitnou v popředí zájmu. Bude to fantastická reklama pro box i bojové sporty obecně. Souboj, který je oficiálně promován jako Nejtěžší boxerský zápas historie, totiž přitáhne obrovské masy diváků, o tom není sporu.

Nejtěžší boxerský zápas historie
✏️Kdo: Eddie Hall Hafthor Björnsson
✏️Přezdívka: The Beast (šelma) The Mountain (hora)
✏️Výška: 191 cm 206 cm
✏️Váha: 164 kg 146 kg
✏️Kdy: 19. března 2022
✏️Kde: Dubaj, SAE
✏️Kde sledovat: oficiální PPV

Eddie Hall je mnohonásobný vítěz britské soutěže o Nejsilnějšího muže a držitel světového rekordu z roku 2017 v mrtvém tahu, kdy zvedl 500 kg. Tento husarský kousek mu zajistil dočasně titul Nejsilnějšího muže planety.

Hafthor Björnsson je známý také jako "Hora" z populární série stanice HBO Go Hra o Trůny. V roce 2018 překonal rekord Eddieho Halla a do oficiálních statistik zapsal 501 kg na mrtvý tah. Jenže k překonání rekordu došlo v domácí tělocvičně na Islandu, kam si Björnsson sice pozval oficiálního rozhodčího, i tak to ale v Eddie Hallovi zanechalo velkou pachuť. A tak vznikl ostrý spor mezi oběma kohouty, který se táhne už téměř 2 roky.

Oba dva borci definitivně odsouhlasili boxerský duel už koncem listopadu 2020. Kvůli pandemii koronaviru byl ale tehdy poprvé odložen. Náhradní termín v září 2021 musel být zrušen poté, co si Eddie Hall na tréninku přivodil vážné zranění, konkrétně šlo o utržený bicepsový sval. Podobný problém potkal v roce 2021 Karlose Vémolu, u něhož došlo k přetržení tricepsového svalu, což si vyžádalo několikaměsíční pauzu.

Příležitostný herec Hafthor Björnsson se nechal slyšet, že Eddieho knockoutuje. Není žádným tajemstvím, že mezi oběma strongmany panují napjaté vztahy poté, co se několikrát vzájemně označili za podvodníky. Oba siláci jsou momentálně ve fázi hubnutí a nabírání kondice.

Zápas extrémních těžkotonážníků nakonec bude hostit Dubai Duty Free Tennis Stadium, kde se běžně hraje tenisový turnaj WTA Dubaj. Místo je populární i díky pořádání mnoha kulturních akcí.

Hafthor si již „vyzkoušel“ zdejší prostředí ringu, když v Dubaji čelil v lednu 2021 v rámci exhibice profesionálnímu boxerovi křížové váhy Stevenu Wardovi. Ten sice obrovitého soupeře pochválil za výkon i pohyb v zápase, vítězství si ale pohlídal.

V září se pak "Hora" utkala proti náhradnímu soupeři za zraněného Halla. Tím byl špičkový armwrestler (páka) Devon Larratt. V zápase o 20 kilo lehčí Kanaďan podlehl Björnssonovi TKO v prvním kole.

Hafþór Júlíus Björnsson kvůli své tělesné hmotnosti začal mít před několika lety potíže s večerním usínáním a nespavostí. K tomu navíc trpí tzv. Bellovou obrnou, rozpoznatelnou podle záškubů některé strany obličeje. Ani to mu ale nebrání v dechberoucích sportovních výkonech.

Eddie Hall vs. Hafthor Björnsson sázkové kurzy

Vzhledem k tomu, že půjde o sledovanou sportovní akci, je velká šance, že Sázkové kanceláře budou mít na tento duel kurzy. Pokud se tak stane, najdete tuto informaci v tomto článku spolu se sázkovým tipem.

Jak a kde sledovat Nejtěžší boxerský zápas historie živě? Oficiální PPV, online stream na internetu, Přímý přenos v TV

Na oficiálním plakátu k akci najdeme informaci o oficiálním streamu prostřednictvím PPV. Další varianty pro sledování duelu Hall vs. Björnsson najdete zde.

Doporučujeme také sledovat kurzovou nabídku ZDE. Je velice pravděpodobné, že s přibývajícími informacemi a časem budou vypsány sázkové kurzy. Vše nasvědčuje tomu, že by mírným favoritem by měl být islandský silák Björnsson.

Hafthor Björnsson video

Hitem internetu se před čase stalo video, ve kterém spolu spárují právě Thor a MMA zápasník Conor McGregor. Úsměvné video si pustíte tady.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde a kdy sledovat box Hall vs. Bjornsson živě?

Nejtěžší boxerský zápas historie Hafthor Björnsson vs. Eddie Hall živě proběhne v Dubaji už 19. března 2022. Všechny detaily, včetně návodu na sledování zápasu, najdete uvnitř tohoto článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

RBC 8 se tentokrát koná o víkendu v Praze

Tipsport Real Boxing Cup (RBC): informace, program a výsledky

V Česku vznikl nový projekt s názvem Real Boxing Cup 🥊️, který je nástupcem Extraligy boxu a hned ze startu si klade velké cíle. Podaří se...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...