Fight Night Challenge 3: Cverna vs. Zátorský analýza, tip a kurzy

Lehká váha Michal Zátorský vyzve na Fight Night Challenge 3 těžkotonážníka Alexandera Cvernu. Jak dopadne tento boxerský duel? Tady je sázkový tip.

Alex Cverna bude opět po roce boxovat na Fight Night Challenge Foto: Dominik Bakeš / CNC / Profimedia

FNC 3: Alex Cverna vs. Michal Zátorský box 4x3min. – informace

Takový boxerský zápas tu ještě nebyl. V duelu Alexe Cverny s Michalem Zátorským bude mezi oběma boxery 50kilový rozdíl. S výzvou přitom přispěchal sám drobný slovenský bijec Michal Zátorský. Souboj naprosto rozdílných váhových kategorií se uskuteční na turnaji Fight Night Challenge 3 v Brně 27. 12. a vy si můžete vsadit na tento zápas s bonusem za online registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Alex Cverna je pro česko-slovenské fanoušky dobře známou tváří, jelikož se často pohybuje v přítomnosti Karlose Vémoly, ať už jde o soukromí či tréninkové jednotky. V minulosti se mihl i v organizaci Oktagon, kde si však nevydobyl příliš dobré renomé, kvůli častému rušení zápasů.

V posledních letech se „Cverminátor“ soustředí výhradně na klasický box. Na FNC 1 zápasil s Pirátem Krištofičem a tento duel skončil velice spornou remízou. O rok později si poradil na body s Petrem Karešem. V letošním roce se také představil například v rámci boxerského galavečeru na Kladně, kde převálcoval Mikhaila Kostenka.

Cverna se i přes pokročilejší věk neustále udržuje v tréninku a vzhledem ke své váze jsou jeho údery často devastující. V tomto případě můžeme jen doufat, že ho nezradí zdraví a do zápasu na Fight Night Challenge 3 skutečně nastoupí.

BILANCE
Alex Cverna Michal Zátorský
47 let 28 let
187 cm 173 cm
125 kg 69 kg

Michal Zátorský je 12násobným slovenským šampionem v boxu a za sebou má už i vítězný profesionální debut na turnaji Heroes Gate 26. Také jeho jméno je spojeno s organizací Oktagon MMA, kde v minulosti zápasil například v covidovém Undergroundu.

Jeho zápasová váha se pohybuje okolo 68-69 kg, zatímco Cverna půjde do zápasu s bezmála 130 kilogramy. Velký váhový nepoměr se samozřejmě projeví i na odlišných stylech. Zátorský bude spoléhat na častý pohyb a úhyby do stran, Cverna se zase bude pokoušet rozhodnout jediným úderem.

Alex Cverna je velmi zkušeným boxerem a na svoji šanci si v zápase počká. Zátorský se určitě nejde tohoto zápasu pouze zúčastnit, přesně trefený Cvernův úder bude ale s vysokou pravděpodobností znamenat konec. S takovou silou slovenský boxer v zápasech ani tréninku není absolutně konfrontován, což se v utkání téměř určitě projeví.

TIP: Cverna zvítězí KO/TKO, v kurzu 1,70 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Velký váhový rozdíl se v tomto utkání projeví

Kde sledovat Zátorský vs. Cverna živě online? Livestream, PPV

Tento duel, stejně jako všechny zápasy galavečeru Fight Night Challenge 3, půjdou sledovat skrze placené PPV (10 EUR). Na boxerský zápas Alexendra Cverny s Pirátem Krištofičem se můžete podívat v přiloženém videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kontroverzní slovenský rapper a boxer Frayer Flexking

Fight Night Challenge 3: Frayer Flexking vs. Baron kurzy a stream

Na boxerském galavečeru Fight Night Challenge 3 jde znovu do akce kontroverzní rapper Frayer Flexking. Na co si v tomto utkání vsadit? Tady...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...