FNC: Frayer Flexking vs. Čis T - preview, tip a stream

Na turnaji Fight Night Challenge se proti sobě postaví rappeři Čis T a Frayer Flexking. Mezi oběma panuje hodně zlé krve a v samotném zápase si chtějí srovnat účty.

Rapper Čistychov ukázal na vážení svou formu Foto: Instagram/cistoofficial

Box dnes: Čis T - Fraeyer Flexking dnes na Fight Night Challenge - informace

Boxerský duel mezi Čistychovem a Frayerem Flexkingem má zajímavou zápletku. Na předzápasových staredownech padaly facky z obou stran. Odehrával se trashtalk, rivalita a nepřátelství toho nejhrubšího zrna. Až samotný zápas, který je na programu dnes okolo 21:00 ukáže, kdo bude odcházet z tohoto souboje plného emocí jako vítěz.

Klikni zde a vsaď si na zápasy Fight Night Challenge. Za jednoduchou registraci si přijdeš na hezký bonus, za který si můžeš rovnou vsadit na vybrané zápasy.

Zápas dvou různých generací slovenského rappu, který chce vidět každý. Zápas Čis T vs. Frayer Flexking nabídne jeden z nejvyhrocenějších boxerských soubojů celé karty turnaje Fight Night Challege.

Čis T má k bojovým sportům o něco blíže, než jeho soupeř. Už řadu let s nadšením sleduje turnaje organizace UFC a nyní si prostředí ostrého boje sám vyzkouší díky klasickému boxu. Právě on bude v zápase techničtějším fighterem a pokud neodejde fyzicky, měl by si vítězství před limitem pohlídat.

TIP: Čis T zvítězí KO/TKO, v kurzu 2,75 sipka Vsadit u Fortuny

Čis T má všechny předpoklady soupeře knokautovat

Frajeyer Flexking působí v propagačních materiálech organizace FNC hodně sebevědomě a odhodlaně. Jak ale všichni dobře víme, emoce do boxerského ringu nepatří a právě velká přemotivovanost bude vycházející hvězdu slovenského šoubyznysu stát zápas.

Kdy a kde sledovat box Frayer Flexking vs. Čis T živě? Live stream PPV online

Tento zápas přijde na řadu jako čtvrtý v pořadí a jedinou možností, jak jej sledovat online živě je pořízení placeného PPV za 9,99 EUR. Fight Night Challenge přímý přenos v televizi mít nebude.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Frayer Flexking vs. Čistychov facka (video)

Podívej se, jakým způsobem vrátil Frayer Flexking svému soupeři facku, kterou sám inkasoval na první oficiální tiskovce.

Frayer Flexking KO video

Rapper Frayer Flexking knokautoval Čistychova ve druhém kole přesně mířeným úderem na bradu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros bojuje v organizaci Oktagon

Gábor Boráros – profil a zápasy bojovníka MMA

Gábor Boráros je populární slovenský zápasník 🤼, historicky první šampion Oktagon Výzvy ☝. Jeho kariéra i osobní život nepřestávají...

Pirát se v boxu postaví Alexandru Cvernovi

FNC: Krištofič vs. Cverna kurzy, analýza a livestream

Těžká váha ⚖️ Alexandr Cverna vyzve v boxu 🥊️ Piráta Krištofiče. 🏴‍☠️ Komu zápas mezi 16 provazy sedne lépe? Tady je analýza a sázkový tip!

Rytmus bude bojovat na Fight Night Challenge před zápasem Végh vs. Kincl

Jak sledovat box Attila Végh vs. Patrik Kincl? Livestream Fight Night Challenge

Fight Night Challenge ❤️ s hlavním zápasem Attila vs. Kincl se koná už dnes v sobotu. Podívejte se na kompletní návod ke sledování...