FNC: Krištofič vs. Cverna kurzy, analýza a livestream

Těžká váha Alexandr Cverna vyzve v boxu Piráta Krištofiče. Turnaj Fight Night Challenge nabídne zajímavé srovnání dvou naprosto odlišných fighterů. Komu zápas mezi 16 provazy sedne lépe? Tady je analýza a sázkový tip!

Pirát se v boxu postaví Alexandru Cvernovi Foto: Instagram/pirat_kristofic

Fight Night Challenge: Krištofič vs. Cverna box: datum, informace a místo

Jeden má dělovou ránu, druhý skvělé kardio. V jednom z hlavních highlightů prvního turnaje Fight Night Challenge se proti sobě už 27. prosince postaví Alexandr Cverna a Samuel Krištofič. Klec tentokrát vymění za boxerský ring, a přestože se zprvu zdál tento duel nereálný, oba přeci jen poměří sílu svých úderů na galavečeru v Brně. Bude z toho drtivé KO? Vsaď si na box Pirát vs. Cverna s bonusem ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Cverminátor vs. Pirát box zápas na 4x3 min. - analýza a tip

Pirát Krištofič je sice v současnosti ryzím MMA bojovníkem, na scéně je ovšem považován za výborného postojáře a v minulosti si vyzkoušel dokonce box bez rukavic. Nyní před ním stojí nečekaná, a o to větší výzva v podobě fyzicky naprosto odlišného soupeře.

Tady jsou výhody a nevýhody Piráta v duelu s Alexanderem Cvernou:

  • + Fyzická kondice a pohyb po celý zápas
  • + Výšková převaha
  • + Podpora fanoušků
  • - Pirát bude v zápase o zhruba 30 kilogramů lehčí
  • - Zkušenosti v ringu
  • - Razance úderů oproti soupeři

Samuel Krištofič se ve svém vlogu na YouTube netají tím, že zápas vzal i kvůli zalepení finančních ztrát po změně termínu utkání s Patrikem Kinclem. Pro Piráta je zápas s Cvernou zároveň velká výzva, které podle svých slov neustále potřebuje zdolávat. Slovenského rváče navíc poženou i diváci, takže má o motivaci postaráno.

TIP: Pirát zvítězí, v kurzu 2,18 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem za registraci

Pirát Krištofič má k vítězství přeci jen o něco blíže, byť kurzy jsou vyrovnané

Alexander Cverna je bojovník, který má s klasickým boxem daleko více zkušeností. V poslední době ho ovšem předchází pověst nespolehlivého zápasníka, protože několik svých duelů z nejrůznějších důvodů rušil doslova na poslední chvíli.

O jeho KO úderu se však velmi dobře ví. Tuto hrozbu navíc podpoří fakt, že bude v zápase s Pirátem výrazně těžší, což sílu jeho rány ještě umocňuje. Cvernův plán je jasný. Najít Pirátovu bradu co možná nejdřív, s postupujícím časem bude totiž fyzicky odcházet. Tuto skutečnost si oba velmi dobře uvědomují a jejich taktika tomu bude odpovídat.

sipka Kompletní startovku turnaje Fight Night Challenge najdeš zde

Jak sledovat Cverna vs. Pirát box zápas živě online? Live stream, PPV

Všechny zápasy na turnaji Fight Night Challenge je možné sledovat díky pay-per-view streamu, který vyjde na 9,99 EUR. Pro omezenou kapacitu diváků platí možnost být přímo na místě turnaje v Pevnosti Brno. Dostupnost dalších online livestreamů z akce není příliš pravděpodobná. Případně se tuto informaci dozvíš právě na tomto místě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hodnocení turnaje Fight Night Challenge: 9,8/10

  • Datum a místo konání: 27. prosince, Zoner BOBYHALL, Brno
  • Nabídka sázek: na všechny zápasy si můžeš vsadit u sázkové kanceláře Fortuna

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Végh se vrací na bojovou scénu. A nejen on.

Fight Night Challenge: Attila Végh, Rytmus, Boráros - informace

Závěr roku nabídne fanouškům nevídanou akci❤️. Nová organizace Fight Night Challenge zlákala do svých řad několik hvězd domácí scény. Tady...

Ondřej Novotný poprvé oficiálně vyzpovídal Patrika Kincla a Samuela Krištofiče

Pirát vs. Kincl: Peprný trashtalk a první staredown

Hlavní aktéři turnaje Oktagon 31 Pirát Krištofič a Patrik Kincl se poprvé zblízka podívali jeden druhému do očí. Co si řekli a kdy plánují...

Atilla Végh

Attila Pumukli Végh - životopis a zápasy MMA bojovníka

Attila Pumukli Végh je nejlepším slovenským MMA bojovníkem všech dob❗ Podařilo se mu i získat titul v polotěžké váze americké organizace...