FNC: Rytmus vs. Gábor Boráros kurzy a livestream

Už v pondělí 27. prosince uvidíme boxerskou bitvu Rytmus vs. Boráros. Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke sledování live streamu živě.

sipka Vše o zápase RYTMUS VS. MOLOCH na Fight Night Challenge 2 najdete zde

Gábor Boráros bude bojovat s Rytmusem Foto: OKTAGON MMA

FNC: Rytmus vs. Gábor Boráros datum, kurzy (Vrbovský - Boráros)

Slovenského rappera Rytmuse (Patrika Vrbovského) čeká další boxerský zápas. Tentokrát se utká s bojovníkem Oktagonu Gáborem Borárosem. Duel proběhne na galavečeru Fight Night Challenge, který se koná 27. prosince v Brně. Začátek celé akce je naplánován na 19:00. Klikněte zde a vsaďte si na FNC.

Divácky velmi atraktivní duel bude hlavním předzápasem na galavečeru Fight Night Challenge. Mírným kurzovým favoritem je Gábor Boráros, což není nic překvapivého. Jedná se totiž o trénovaného profesionálního fightera.

Patrik Vrbovský, který vystupuje pod přezdívkou Rytmus, má za sebou pouze jeden boxerský duel. V něm podlehl poměrně jednoznačně Marpovi. Slovenský rapper ukázal sice dobrou odolnost, nicméně po fyzické a technické stránce to bylo slabší.

TIP Remíza v kurzu 10,00 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem

Kurz na případnou remízu stojí za zkoušku

Ani Gábor Boráros ale není čistokrevným boxerem a navíc bude mít v zápase výraznou váhovou nevýhodu. Pro slovenského fightera s bude jednat o první profi boxerský duel v kariéře. Rovněž je otázka jak k samotnému fightu oba borci po vánočních svátcích přistoupí. Kurz na remízu je stále poměrně vysoký a může se vyplatit.

FNC: Rytmus vs. Gábor Boráros livestream online zdarma sledovat živě

Livestream boxerského zápasu Rytmus vs. Boráros bude možné sledovat pouze online na internetu. Přímý přenos v televizi dostupný nebude. Jedinou možností je tak oficiální live stream přes PPV. Cena tohoto placeného streamu je 9,90 eur. Alternativou je pak samozřejmě i stream zdarma, který naleznete na internetu. U těchto streamů je ovšem nutné počítat s horší kvalitou obrazu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Boráros vs. Rytmus výsledek box

Patrik Rytmus Vrbovský v tomto utkání znovu ukázal velkou odolnost a srdce bojovníka, rychlostně však na Borárose nestačil a prohrál jednoznačně 3:0 na body.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Végh se vrací na bojovou scénu. A nejen on.

Fight Night Challenge: Attila Végh, Rytmus, Boráros - informace

Závěr roku nabídne fanouškům nevídanou akci❤️. Nová organizace Fight Night Challenge zlákala do svých řad několik hvězd domácí scény. Tady...

Pirát se v boxu postaví Alexandru Cvernovi

FNC: Krištofič vs. Cverna kurzy, analýza a livestream

Těžká váha ⚖️ Alexandr Cverna vyzve v boxu 🥊️ Piráta Krištofiče. 🏴‍☠️ Komu zápas mezi 16 provazy sedne lépe? Tady je analýza a sázkový tip!

Gábor Boráros bojuje v organizaci Oktagon

Gábor Boráros – profil a zápasy bojovníka MMA

Gábor Boráros je populární slovenský zápasník 🤼, historicky první šampion Oktagon Výzvy ☝. Jeho kariéra i osobní život nepřestávají...