Kdy a kde sledovat box Gervonta Davis vs. Ryan Garcia? Livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jedno z nejočekávanějších boxerských klání letošního roku je tady! Neporažení šampioni Gervonta Davis a Ryan Garcia si to ve 12kolové bitvě rozdají o čest a slávu, překvapivě ale ne o světové tituly. Přesto se čeká obrovský zájem a sledovanost. Jak se na zápas podívat živě online? Poradíme vám v článku.

AKTUALIZOVÁNO: Gervonta Davis ukončil Ryana Garciu v 7. kole. Podrobnosti a video najdete zde

KURZY A TIPONLINE STREAM

Gervonta Davis vs Ryan Garcia Foto: Profimedia

Gervonta „Tank“ Davis vs. Ryan „King Ryan“ Garcia: box na 12 kol, Catchweight 61,7 kg

Celý boxerský svět se zatajeným dechem očekává mimořádně atraktivní duel mezi Gervontou Davisem a Ryanem Garciou. Oba boxeři se do sebe zaklesnou v neděli 23. 4. okolo 5:00 našeho času. Neporažené hvězdy rozdělují fanoušky na dva tábory a cílí na masivní prodeje PPV. Jedna z největších boxerských událostí je tady. Kdo ovládne tento prestižní duel? Klikněte ZDE a vsaďte si na utkání s bonusem za registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Davis vs. Garcia kurzy, preview, tip

Boxerský zápas Davis vs. Garcia je dlouho dopředu plný emocí a ostrého trashtalku. Mistr světa WBA a světová dvojka lehké váhy, Gervonta Davies, je znám pro svou výstřední image, skandály, ale i boxerské kvality. Jeho dynamický styl je hodně specifický a vychází z opačného, levorukého gardu.

Davis vybojoval světový titul lehké váhy v roce 2019 a od té doby ho přesvědčivě 5x obhájil. Naposledy si střihl generálku na utkání s Garciou a začátkem ledna vypráskal do té doby neporaženého Hectora Luise Garciu.

Ryan Garcia je bývalý prozatímní šampion WBC v lehké váze z roku 2021, který se následně rozhodl pro přechod do vyšší váhové kategorie, tedy super lehké váhy. Zde dvakrát dokázal zvítězit proti kvalitním soupeřům Emmanuelu Tagoemu (body) a Javieru Fortunovi (KO).

Garcia disponuje neuvěřitelnou rychlostí, která se nevidí každý den. Davis je naproti tomu zkušenější, což by speciálně v tomto utkání mohlo hrát klíčovou roli. Gervonta se navíc dokázal dostat svými pozdními příchody na tiskovky a velkohubými prohlášeními do hlavy Garcii, který před zápasem působí poněkud přemotivovaně.

BOX 12x3min. GERVONTA DAVIS RYAN GARCIA
⭐ Věk 28 24
⭐ Národnost USA USA
⭐ Bilance 28-0-0 (26 KO) 23-0-0 (23 KO)
⭐ Styl Obrácený Ortodoxní
⭐ Přezdívka Tank King Ry
⭐ Výška 166 cm 178 cm
⭐ Rozpětí 171 cm 178 cm
⭐ žebříček #2 (lehká) #6 (superlehká)

Rehydratační klauzule Ryana Garcii

Oba boxeři souhlasili se sázkou, že vítěz bere výplatu soupeře. Poměrně rušno bylo i na téma váhy a dokonce došlo i k úpravě smlouvy. Na základě požadavku ze strany Davise nesmí Garcia podle rehydratační klauzule vážit v den zápasu více než 66,2 kg. Tím by se měla eliminovat jeho váhová převaha, neboť Davis oproti němu nastupuje v lehčí divizi. Na koho nakonec budou mít tyto zákulisní hry negativní vliv, se uvidí až v ringu.

V duelu dvou špičkových boxerů mírně favorizujeme Gervontu Davise. Kontroverzní Američan se v kariéře utkal s těžšími soupeři a jeho pověstné zvedáky už zlikvidovaly celou řadu podobně kvalitních soupeřů. Jeho vynikající přehled a oko by mohli úřadovat i tentokrát.

TIP: Davis zvítězí, v kurzu 1,40 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

tip Davis vs Garcia

Kdy a jak box Davis - Garcia sledovat živě? Live stream, PPV cena, přímý přenos v TV

Pojďme se podívat, jak je možné vyhrocený souboj sledovat živě. Online livestreamy najdete na platformách DAZN a Showtime. Utkání Davis Garcia zdarma na internetu dostupné nebude a na případné volně dostupné free streamy se samozřejmě nelze spoléhat. Stejně tak tento zápas nebude v televizi v přímém přenosu, což je zřejmě způsobeno vysokými náklady za televizní práva.

PPV stream na DAZN vás vyjde na 249 Kč/měsíc a předplatné lze kdykoliv zrušit. Zakoupené pay-per-view na galavečer s hlavním tahákem Davis vs. Garcia lze sledovat i v mobilu a výborné kvalitě. Součástí programu jsou i rozbory expertů a doprovodné studio.

Box Las Vegas TGB Promotions - Davis vs. Garcia (box dnes)

Na to jak sestavil celou fight card tohoto očekávaného galavečeru matchmaker Tom Brown, se můžete podívat zde.

LAS VEGAS BOX EVENT
Gervonta Davis (KO, 7. kolo) vs. Ryan Garcia
David Morrell vs. Yamaguchi Falcão
Bektemir Melikuziev vs. Gabriel Rosado
Elijah Garcia vs. Kevin Salgado
Fiodor Serkashyn vs. Elias Espadas
Vito Mielnicki Jr. vs. Jose Charles
Floyd Schofield vs. Jesus Valentin Leon
Jalil Hackett vs. Jason Phillips
Lorenzo Simpson vs. Pachino Hill
Cuttino Oliver vs. Roberto Cantu Pena

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

*️⃣ Je možné sledovat Davis vs Garcia zdarma livestream (video)?

Ostře sledovaný boxerský zápas mezi Gervontou Davisem a Ryanem Garciou můžete v neděli ráno okolo 5:00 sledovat živě na internetu. Podrobnější informace se dočtete uvnitř článku zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český boxer Vasil Ducár

Nabídky z MMA mám na stole. Soustředím se na box, říká Vasil Ducár

Česká boxerská jednička, Vasil Ducár, nám po čase kývl na rozhovor a řeč byla o několika zajímavých tématech. Jaký má názor na bizarní...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...