Kdy a kde sledovat Hall vs. Björnsson živě zdarma? Livestream

V sobotu večer dojde na nejtěžší boxerský zápas historie mezi Eddie Hallem a Thorem Björnssonem. Mezi oběma siláky panuje hodně zlé krve, takže půjde o hodně zajímavou podívanou. Jakým způsobem sledovat zápas živě a zdarma se dozvíte v článku.

Strongman, boxer a herec Hafthor Bjornsson Foto: Profimedia

Box: Hall vs. Bjornsson live stream zdarma online

Vyhrocený zápas, který musel být o dva roky odložen, je konečně tady. Už v sobotu 19. března okolo 21:00 bude jasno o tom, kdo je oficiálně nejsilnějším mužem planety, třebaže o tom kuriózně rozhodne zápas v boxu. Návod na online stream zdarma vám přinášíme v článku. Zaregistrujte se u Fortuny a berte příjemný vstupní bonus

Box - sleduj průběh zápasu zde

Extrémní bitva dvou těžkotonážníků Björnsson vs. Hall je oficiální promována jako Nejtěžší boxerský zápas historie. Za vleklým sporem těchto bývalých strongmanů je situace z roku 2020, kdy Thor doma na Islandu v provizorních podmínkách překonal o jeden kilogram rekord Eddieho Halla v mrtvém tahu, když uzvedl neuvěřitelných 501 kilogramů. Hall tento počin ale zpochybnil, což nakonec vedlo až k boxerské výzvě.

V pozadí zápasu to směrem k blížícímu se termínu hodně vře. Oba hromotluci se v okolí známého tenisového areálu Dubai Duty Free Tennis Stadium již potkali a kromě trashtalku na sebe měli dokonce i plivat. Ještě předtím se oba domluvili na tom, že kromě finanční pomoci charitě si poražený musí nechat na tělo vytetovat jméno soupeře s podtitulem „nejsilnější muž světa“.

V samotném ringu bude mírným favoritem Thor Björnsson, který je podle dostupných záběru v životní formě a hlavně má s boxem daleko více zkušeností. Eddie Hall je navíc po vážném zranění bicepsu, které by ho v utkání mohlo taktéž limitovat.

Eddie vs. Thor live stream zdarma online (Thor Full Fight)

Netradiční podívanou mezi 16 provazy bude možné sledovat také online na internetu. Uznávaný zahraniční web talksport.com přišel s informací, že Nejtěžší boxerský zápas historie poběží v sobotu okolo 21:00 zdarma na Segi TV. Kromě samotného přímého přenosu jsou zde k dispozici doprovodné video materiály, které mají za cíl naladit diváka na samotný duel.

Rozhodně se také vyplatí sledovat nabídku livestreamů na Fortuna TV. Ve velmi dobré kvalitě a zdarma zde jsou pravidelně k dispozici nejrůznější eventy ze světa bojových sportů, jako jsou například galavečery UFC a další. Navíc máte na tomto místě nejlepší možný přehled o live kurzech přímo během zápasů a můžete včas zareagovat na to, co se právě děje, nějakou povedou live sázkou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Mike Perez vs. Vasil Ducár

Box: Vasil Ducár vs. Mike Perez - analýza a livestream

Nejlepší český boxer Vasil Ducár⭐ má před sebou obrovskou výzvu. V Dubaji se střetne s hvězdným Mikem Perezem o interkontinentální titul...

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...