Mistrovství ČR v boxu - aktuální informace, program a datum

Mistrovství České republiky v boxu je tady. Ve dnech 15. – 17. prosince se v pražské hale TJ Spoje porvou o šampionské pásy nejlepší domácí (amatérští) boxeři. Podrobnější informace přinášíme v tomto článku.

Mistrovství ČR v boxu 2022 proběhne v Praze Foto: Facebook/Real Boxing Cup

Boxerské mistrovství České republiky 2022 – program, výsledky

V těchto dnech se v Praze koná mistrovství ČR v boxu. Národní šampionát pořádá v termínu 15. - 17. 12. 2022 nejvyšší boxerská liga Tipsport Real Boxing Cup pod vedením Daniela Táborského a Jiřího Hendrycha. Do akce jde celá řada vycházejících hvězd jako je Kelvin Soquessa, Nela Freiherová, Lenka Bernardová či Miloš Bartl a Petr Novák.

sipka Vyzvedněte si parádní bonus na sázení ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Někteří boxeři pravidelně nastupují během sezóny v Real Boxing Cupu, což je extraliga CZ/SK boxu. Právě tady sbírají cenné zkušenosti a dostávají se do povědomí fanoušků. Box je sice u nás ve stínu MMA, celosvětově jde ale o obrovský fenomén, především bavíme-li se o profesionálním boxu.

V boxerském kalendáři má Mistrovství ČR pevné místo a jde o důležitou akci pro rozvoj tohoto sportu u nás. Národní šampionát pod pravidly olympijského (amatérského) boxu startuje ve čtvrtek 15. prosince rozřazovacími zápasy, velkolepé finále je na programu v sobotu 17. prosince.

„Poznejte pravý box na vrcholné úrovni. Přijďte se naživo podívat na drsné souboje boxerů a boxerek, kteří budou usilovat nejen o mistrovské pásy České republiky, ale i o šanci reprezentovat Česko na budoucích velkých mezinárodních turnajích, ze kterých vzejdou nominovaní na olympijské hry 2024,“ dodává Daniel Táborský

MČR V BOXU 2022
Čtvrtek, 15.12., 15:00 Vyřazovací boje (TJ Spoje)
Pátek, 16.12., 14:00 Semifinálové boje (TJ Spoje)
Sobota, 17.12., 12:00 Veřejné vážení (Galerie Harfa)
Sobota, 17.12, 18:00 Finálový galavečer (TJ Spoje)

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hodnocení turnaje MČR v boxu: 8,8/10

  • Datum a místo konání: 15. - 17. prosince 2022, TJ Spoje, Praha
  • Nabídka sázek: Pro aktuální kurzy sledujte nabídku sázkových kanceláří

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...

Canelo Álvarez spílá Lionelovi Mesiimu

VIDEO: Tohle Messi neměl dělat. Canelo Álvarez pořádně vypěnil

Fenomenální boxer Canelo Álvarez se na sociálních sítích nebývale rozvášnil. Hrdého Mexičana dopálily neuctivé záběry vítězné oslavy z...

Zátorský vyzve o 50 kilo těžšího Cvernu

Box: Fight Night Challenge 3 datum, zápasy, kurzy, livestream

I letos ozdobí závěr roku ✨boxerský galavečer organizace Fight Night Challenge. Program zápasů, kurzy✔️ a všechny důležité informace...