Valhalla Fighting [7. 5. ] – karta, vstupenky, PPV, výsledky

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Není to tak dávno, co nám organizace Valhalla Fighting nabídla první turnaj v boxu bez rukavic a už se chystá na další. Kdo si ve speciálním turnaji odře klouby tentokrát? A kde sledovat živý přenos?

Valhalla Fighting Storm Edition Foto: Facebook/ValhallaFighting

Hodnocení turnaje Valhalla Fighting: 9,7/10

  • Datum a místo konání: 7. 5. 2023 Storm Club Prague
  • Jedinečná atmosféra boxu bez rukavic

Valhalla Fighting Storm Edition

Teprve začátkem března proběhl první turnaj v boxu bez rukavic, který se rozhodla v Čechách představit organizace Valhalla Fighting. Protože akce slavila velký úspěch a dočkala se kladných ohlasů, netrvalo dlouho a organizace přispěchala s další akcí, aby nasytila hladové fanoušky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Tentokrát se však jedná o speciální akci s názvem Storm Edition, která je v podstatě výběrovým kolem pro další číslovaný turnaj. Karta je tedy nabitá novými jmény, bojovníky, kteří se hodlají blýsknout a nastoupit v zápase druhého turnaje.

Valhalla Fighting: Hooligan vs. Dozorce – program, karta, výsledky

I tentokrát karta slibuje drsnou podívanou, která bude plná skutečných bojovníků, kteří se do toho nebojí jít naplno i s holými klouby.

Uvidíme i pár vítězů z prvního turnaje jako například Adama Kristla, jenž v březnu porazil Martina Firmana, nebo Bogashe Vyacheslava, jenž si podal Josefa Lacinu. V hlavním zápasu se pak ukáže Petr Beránek, který se v kleci utká s dalším vítězem předchozího turnaje Dominikem Heroldem.

VALHALLA FIGHTING: STORM EDITION – KARTA
Petr „Bery“ Beránek 94 Kg Dominik „Rider“ Herold
Bogash „Long Boga“ Vyaczeslav 70 Kg Josef „Tyson“ Škop
Roman „Machine“ Savenchuk 64 Kg Jiří „Gypsy“ Čisár
Vladimír „Iron“ Hájek 94+Kg Vlad „Mamut“ Ivascenko
Jan „Honza“ Klabeneš 70 Kg Hynek „Shelby“ Hospodářský
Adam „Pitbull“ Kristl 85 Kg Josef „Berserker“ Hála
David „Bulldog“ Dvořák 77 Kg Atayanc „Panda“ Oleksandr

Bojovníky čeká jejich zápas bare knuckles už za pár dní a přípravu rozhodně nepodceňovali. Například Hynek Shelby Hospodářský si v rámci přípravy zatrénoval s Tadeášem Mawarem Růžičkou, bojovníkem organizace RFA, který si v červnu odskočí zabouchat do Clash of the Stars.

Valhalla Fighting: Storm Edition – Vstupenky

Vstupenky na tento speciální turnaj seženete na Ticketportalu. Protože se akce koná v žižkovském klubu Storm, je událost limitovaná kapacitou prostoru, a proto je k dispozici pouhých 350 vstupenek.

Valhalla Figting živě (Livestream) ▶️ živý přenos přes PPV nebo Premier Sport 2?

Pro ty, komu se na tento (nebo jakýkoli nadcházející) turnaj nepodaří dostavit osobně, ale přesto by zápasy rád viděl, přišla Valhalla Fighting s novinkou: Turnaje teď bude možné živě sledovat na čerstvě zavedené Valhalla TV za jednorázový poplatek (v případě turnaje Storm Edition jde o 150 Kč). Před turnajem si zaplatíte takzvané pay-per-view (PPV) a pak už se jen stačí pohodlně usadit a sledovat celý turnaj.

O novince v podobě PPV na oficiálním instagramovém účtu organizace informoval influencer známý mimo jiné díky účasti v nadcházejícím turnaji Clash of the Stars Honzi Michálek, který je fanouškem Valhally.

Turnaj ze Stormu se dle aktuálního programu tentokrát na Premier Sport 2 vysílat nebude, je možné, že se však dočkáme u dalšího číslovaného zápasu.

Valhalla Fighting Bare Knuckles Season – zápasy zdarma  online na YouTube

První turnaj organizace Valhalla Fighting se konal začátkem března a zaznamenal velký zájem a úspěch. V hlavním zápasu se blýsknul Martin Horský, který zvítězil nad Marianem Tůmou, ale slušnou podívanou předvedli i ostatní bojovníci. Už při prvním zápasu se bylo na co dívat – v něm nastoupil Atayanc Oleksandr, který si v neděli ve Stormu bude chtít určitě vynahradit tehdejší prohru.

Některé zápasy z prvního turnaje boxu bez rukavic najdete ke zhlédnutí zdarma na YouTube na oficiálním kanále organizace.

Seznamte se s jedním z aktérů hlavního zápasu Petrem Berym Beránkem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Valhalla Fighting

Valhalla Fighting – kde sledovat první boj bez rukavic v ČR?

V březnu se dočkáme prvního turnaje v rámci Valhalla Fighting, organizace, která prvně českým divákům předvede boj bez rukavic.