Valhalla Fighting – kde sledovat první boj bez rukavic v ČR?

Pro někoho je boj bez rukavic barbarstvím, pro jiné zase vzrušující podívanou a návratem k opravdovému boji. V březnu se v Čechách dočkáme díky organizaci Valhalla Fighting prvního turnaje, v němž boxerské rukavice nemají místo a kde se hodí mít pořádně odolné klouby.

Valhalla Fighting Foto: Facebook.com/valhallafighting

Valhalla Fighting: boj s holými klouby – na život a na smrt

V zahraničí má boj bez rukavic své místo už vydobyté, o čemž svědčí množství fanoušků a prodaných PPV. Teď se zápasy s obnaženými klouby dostaly konečně i k nám a mladá organizace Valhalla Fighting si pro nás na březen nachystala celkem třináct soubojů, ve kterých nepochybně poteče spousta krve.

  • datum konání: 4. března 2023
  • místo konání: UNYP arena, Praha
  • program: 13 zápasů

Valhalla Fighting lístky – kde koupit vstupenky na první bare knuckle v Čechách

Jestliže jste fanoušky krvavých bojů a syrového násilí, tuhle událost byste si rozhodně neměli nechat ujít. Akce se odehraje 4. března v pražské UNYP aréně, která má kapacitu 2500 míst a lístky rychle mizí. Vstupenky jsou k dispozici na Ticketportal.cz, kde je možnost i zakoupení takzvané pohodlné VIP POHOVKY, na kterou se vejdou tři osoby.

Jak sledovat Valhalla Fighting: live stream – živě na Premiere Sport 2, O2 TV

Organizátoři prozradili, že bude možné turnaj Valhalla Fighting živě sledovat na Premiere Sport 2, jestliže jste tedy předplatitelé například T-Mobile TV nebo O2 TV, máte jedinečnou možnost zápas zhlédnout.

Může se stát, že se turnaje nakonec dočkáme i na Tipsport TV, na které lze sledovat téměř každý turnaj v MMA, nic takového však zatím pořadatelé nepotvrdili, a tak si budeme muset počkat, jestli se objeví i další možnosti, kde první český bare knuckle zkouknout.

Bare Knuckle Fighting Championship

V zahraničí je boj bez rukavic velmi oblíbenou disciplínou, obzvlášť pak v Americe a v Rusku. Asi nejznámější organizací, pořádající turnaje drsné turnaje bez rukavic, je Bare Knuckle Fighting Championship, která pořádá ve Spojených státech oficiální, státem schválené akce v boxu bez rukavic už od roku 1889. Koncem února je čeká šestatřicátý číslovaný turnaj.

Valhalla Fighting – Anatolij Radaev a vznik organizace

„Není to akce pro bojácné, ale pro opravdové bojovníky, kteří chtějí vyzkoušet svou sílu a odvahu v těch nejbrutálnějších bitvách. Vikingští bohové budou svědky zkázy a jen ti nejsilnější budou považováni za hodné místa ve Valhalle,“ hlásá Valhalla Fighting na svých oficiálních stránkách.

Organizaci založil profesionální boxer Anatolij Radaev po smrti svého otce, kterého chtěl tímto způsobem uctít. Inspirace pro název organizace je celkem zřejmá: „Vikingové jsou ti nejtvrdší, nejsilnější a nejmotivovanější bojovníci. Pro ně byl život o boji... Naším záměrem je shromáždit skutečné bojovníky, kteří jsou poctěni bitvou a nepřízní osudu, aby se dostali do Valhally (vikingského ráje),“ představuje se organizace na svých webovkách.

Valhalla Fighting – rozhodčí Muradov, Hron a Pernica

V roli rozhodčích se na turnaji Valhalla Fighting ukážou zkušení profesionální bojovníci Tomáš Hron, Makhmud Muradov a Zdeněk Pernica, který vidí v boji bez rukavic budoucnost: „Ve světě je to hodně populární... v Anglii, v Americe, V Rusku. Myslím, že nic vyloženě většího nebylo, akorát na akci RedneckFight, která je taková undergroundová, je tam hodně zápasů v rukavicích a vždycky je tam třeba jeden zápas bez rukavic, ale nějaká větší akce v Česku jako galavečer plnej zápasů bez rukavic tu ještě nebyl,“ okomentoval Pernica turnaj.

Valhalla Fighting 2023 – program, karta, výsledky

Boj bez rukavic určitě není pro každého. I pro bojovníka zvyklého zápasit je tenhle druh souboje nová zkušenost a další level už z hlediska bolesti, jejíž intenzita je úplně někde jinde než při boji v rukavicích. Na druhou stranu tento druh boje vyžaduje větší strategii a úvahu, pokud jde o jednotlivé údery, protože co dokážou rukavice utlumit, tady bojovník cítí na sto procent.

Pro některé z bojovníků představuje březnový turnaj Valhalla Fighting premiéru, jsou ale i tací, co se zápasy bare knuckle zkušenost mají.

VALHALLA FIGHTING - KARTA, VÝSLEDKY
Martin Horský Marián Tůma
Josef Josífek David Gregovský
Dominik Herold Stanley Hofstaedter
Martin Firman Adam Kristl
Oleskandr Atayanc Patrik Hrivo
Jaroslav Biletski Inhvan Kulaev
Martin Lukáč Ernestas Kazlauskas
Rustam Babayev Oleg Serduk
Bogash Vyacheslav Josef Lacina
František Drvota Yaroslav Slyvchuk
Jiří Císař Lojda Martin

Valhalla Fighting 2023 – Horský, Gregovský, Tůma a další

Podle programu to vypadá na slibnou podívanou – zajímavý bude určitě zápas profesionálního trenéra a zápasníka Mariána Tůmy a zkušeného fightera Martina „Prsíčko“ Horského z pražského priMMAtu, kde trénuje mimo jiné i bojovník Oktagonu David Kozma.

Tůmu jsme mohli vidět například před pár lety na tradičním galavečeru v Lucerně, kde měl proti sobě Petra „Píno“ Ondruše, na kterého se tehdy přišel podívat i sám Karlos Vémola a který Tůmu na body udolal.

Horský si v minulém roce vybojoval dvě výhry nad Milanem Simonovičem a Miroslavem Kučerou, jehož uškrtil v rámci turnaje IAF 5 a který se ve Valhalla Fighting utká s Davidem Gregovským – ten má za sebou 21 zápasů v MMA, 10 zápasů v kickboxu.

Podívejte se na zápas Horský vs. Kučera, tehdy v rukavicích v IAF 5:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Floyd Mayweather se chystá opět do ringu

Box exhibice: Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers kurzy, analýza

Legendární boxer Floyd Mayweather ⭐ má před sebou další ideální příležitost si královsky přivydělat.💰 Pro více informací čtěte dále.

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...