Bývalý šampion Oktagonu zná soupeře a termín příštího zápasu

Zdravotní patálie jsou konečně minulostí, a tak je tu nová výzva. Příští soupeř pro někdejšího krále bantamu organizace Oktagon budí pořádný respekt!

Tomáš Deák má před sebou další zápas Foto: Instagram/_tomas_deak

Tomáš Deák má potvrzený zápas. 16. 7. jej v ACA vyzve neporažený Khusain Shaikhaev

Potvrzeno, podepsáno. Slovenský bojovník Tomáš Deák se v ruské organizaci ACA konečně dočká zápasu. Nepůjde ale o nic jednoduchého. Jeho aktuální formu prověří na turnaji ACA 126 Khusein Shaikhaev, který se pyšní bilancí 10 výher a žádné porážky!

Zástupce OFA Tomáš Deák se měl představit už na turnaji ACA 122, do zápasu ho ale na konci dubna nakonec nepustilo zranění. Nyní má možnost si vše vynahradit. A má co napravovat! Debut v prestižní ruské organizaci se mu nepovedl, když v listopadu 2020 prohrál s Mikaelem Silanderem na škrcení.

Na Instagramu jsme ale měli možnost pozorovat tvrdou přípravu a sparingy s Vojto Barboríkem a dalšími členy Oktagon Fightling Academy. Věřme, že tentokrát bude mít Tomáš více štěstí v závěru krátké přípravy a zápas bude moci proběhnout.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.