Artur Omarov zápas živě na LOH v Tokiu - livestream i v TV

Zápasník Artur Omarov vstupuje do olympijského turnaje v Tokiu. V tomto článku najdeš návod, kde a kdy ho sledovat v akci živě. Vybojuje medaili?

Olympionik Artur Omarov trénuje i s Karlosem Vémolou Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Olympionik Artur Omarov zápas dnes na LOH v Tokiu - informace

Český reprezentant Artur Omarov má před sebou v disciplíně zápas řecko-římský (wrestling) vůbec první účast na letní olympiádě. A hned myslí na medaili! Svou pouť turnajem začne osmifinálovým zápasem v pondělí 2. 8. kolem 4 hodiny ranní našeho času. Jméno úvodního soupeře se dozvěděl během neděle 1. 8. a je jím maďarský zápasník Alex Szőke.

sipka Vyzvedni si příjemný sázkařský bonus za online registraci, který můžeš využít pro svoje první sázky

Sleduj video zde

Řecko římský zápas olympiáda: Artur Omarov vs. Alex Szőke

Turnaj v řecko-římském zápase na LOHArturem Omarovem startuje v Tokiu první srpnový den a spolu se zápasem ve volném stylu potrvá týden. Český zápasník a kamarád Karlose Vémoly se na účast na turnaji pod pěti kruhy hodně nadřel a snad neexistuje v České republice nikdo, kdo by mu úspěch nepřál.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Artur Omarov nezvládl hned svůj první duel a na LOH předčasně skončil. O výsledku 3:1 v jeho neprospěch rozhodla pasivita v úvodní periodě. Český reprezentant následně dokázal jen snížit skóre.

Sám Artur sdílí prostřednictvím sociálních sítí zdravé sebevědomí. O ještě větší dávku motivace pro něj se před pár dny postaral judista Lukáš Krpálek, který si dokráčel v Tokiu pro zlatou medaili. Omarov touží jeho příběh napodobit, oba totiž podřídili olympijské přípravě naprosto vše.

Kdy a jak sledovat Artura Omarova na olympiádě v Tokiu: online livestream, přímý přenos v televizi (kdy bude Omarov na ČT Sport)

Jak se povede Arturu Omarovovi neunikne pozornosti sportovního kanálu ČT Sport.¨Jeho chvíle by měla přijít na řadu v pondělí 2. 8. brzy ráno (cca 4:00). Díky online vysílání si lze zápas pustit také na internetu. O dalším průběhu a přesných vysílacích časů budeme informovat v tomto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Lukáš Krpálek

Lukáš Krpálek - životopis judisty, zápasy a statistiky

Lukáš Krpálek patří mezi nejlepší sportovce České republiky a i díky němu se mnoho dětí začalo věnovat judu❤️. Tento článek mapuje jeho...

Detailní záběr na karfiol

Karfiolové (květákové) uši zápasníků: jaká je příčina?

Možná jste si už někdy položili otázku,☝ proč mají zápasníci různých bojových odvětví na první pohled zdeformované a nehezky vypadající...