Bellator 261: Johnson vs. Moldavsky přímý přenos na Voyo

Bellator 261 by si neměl nechat ujít žádný fanoušek MMA. V hlavním zápase totiž uvidíme legendárního Tima Johnsona, který bude usilovat o zisk titulu.

Bellator 261 Johnson vs. Moldavsky Foto: Voyo

Bellator 261 s titulovým zápasem v těžké váze - sledujte živě na Voyo

Galavečer Bellator 261 se zápasem, který rozhodne o držiteli titulu v těžké váze, se koná už dnes (25.6.) v noci z pátku na sobotu. Veterán Timothy Johnson se v hlavním duelu večera utká s nebezpečným Valentinem Moldavskym. Všechny zápasy navíc můžete sledovat v přímém přenosu na platformě Voyo s českým komentářem.

Sledujte živě Bellator 261

Zároveň je samozřejmě jako obvykle možné i na Bellator 261 sázet. Kompletní kurzy na dnešní duely jsou vypsané u sázkové kanceláře Fortuna. Klikněte zde, vsaďte si na Bellator 261 a získejte bonus zdarma za registraci.

Kdy a kde sledovat Bellator 261? Livestream začíná v pátek 23:55

Čeští diváci mohou začátek turnaje Bellator 261: Johnson vs. Moldavsky sledovat v pátek od 23:55 našeho času. Cena za měsíční přístup na platformu Voyo je 159, což je výrazně výhodnější než placení za jednotlivé galavečery. Na Voyo je navíc možné přehrávat i další sportovní události jako je NHL, NBA, nebo například MotoGP.

Aktuálně je možné na Voyo sledovat přímé přenosy Bellatoru, PFL a KSW. Zároveň je k dispozici i funkce zpětného přehrání, což můžete využít i dnes, protože souběžně s Bellatorem probíhá i velmi zajímavý turnaj PFL 6 (Professional Fighters League).

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tim Johnson bude mít další zápas v Bellatoru

Bellator 261: Johnson vs. Moldavsky kurzy a datum

Bitva o titul v těžké váze organizace Bellator mezi Johnsonem a Moldavskym proběhne už 25. června. Podívejte se na kompletní informace a...

Galavečer PFL 6 už dnes nabídne hlavní zápas Pettis vs. Manfio

Jak sledovat PFL 6 živě? Exkluzivně v livestreamu na Voyo!

Nadupaný MMA turnaj PFL 6 v hlavní roli s Anthony Pettisem je na programu už dnes večer! Vrátí se bývalý šampion UFC na vítěznou vlnu?...

One Championship - Zdroj thebigland, Shutterstock.com

Road to ONE: Strikers Cage Championship 7 - živě na O2 TV!

Další evropskou zastávkou projektu Road to ONE z dílny organizace One Championship je španělské Tenerife✔️. Přímý přenos startuje v sobotu...