Hvězda Macha Muradova v UFC stoupá. Sleduj jeho zápasy na O2 TV

Uzbecký bojovník Makhmud Muradov je v Česku jako doma. Má tu rodinu, tréninkové zázemí a obrovské zástupy fanoušků. Patříš mezi ně i ty? Pak oceníš živé přenosy UFC turnajů na Premier Sport od O2 TV!

Sleduj turnaje UFC od 199 Kč za měsíc Foto: O2 TV

Cesta Macha Muradova v UFC: buď u toho na stanici Premier Sport a bav se při sledování toho nejlepšího MMA

Jméno a příběh Makhmuda Muradova zná snad každý fanoušek MMA u nás. Uzbek s českým srdcem, jenž si v prestižní UFC buduje stále silnější pozici, patří mezi nejlepší a nejzajímavější zápasníky současného světa smíšeného bojového umění.

14 zápasů a více než 4 roky bez porážky, vylepšená smlouva s UFC, přes jeden a půl milionů fanoušků na sociální síti Instagram. Kariéra Macha Muradova je na vzestupu a míří k titulové šanci. Buď u toho i ty - sleduj zápasy Macha Muradova v UFC na Premier Sport od O2 TV, protože

  1. Na Premier Sport máš k dispozici parádní HD obraz s česko-slovenským komentářem
  2. Celý turnaj si můžeš přehrát až 7 dní zpětně a nahrát si až 100 hodin záznamu za měsíc
  3. Vstoupíš do světa nejlepšího MMA, či fotbalové ligy - Premier League. Tím to ale zdaleka nekončí

Střední divize UFC: Dojde na souboj Muradova se šampionem Adesanyou?

Rozjetý Makhmud Muradov logicky myslí na příčky nejvyšší. „V minulosti jsem měl sen získat pás některé z organizací. To se mi povedlo. Nyní chci jít zápas od zápasu a zlepšovat se. Do dvou let bych mohl zabojovat v UFC o titul“ nechal se slyšet uzbecký bijec v souvislosti s jeho titulovými ambicemi mezi světovou elitou.

Nabízí se tak úvahy a srovnání se šampionem Israelem Adesanyou, který si v posledních letech podmanil střední váhu UFC a nepoznal zde dosud přemožitele. Na cestě k tomuto cíli je potřeba překonat několik překážek. Middleweight je totiž extrémně nabitá. Whittaker, Costa, Cannonier nebo vycházející hvězda posledních měsíců Dricus Du Plessis a mnoho dalších bojovníků má totožný cíl jako Mach. Připnout pás a stát se „nesmrtelným“. Kdo sesadí současného krále?

Pro českého fanouška nemůže být sledování UFC turnajů jednodušší. O2 TV totiž na svém kanálu Premier Sport vysílá všechny UFC turnaje. Je-li některý z českých, či slovenských fighterů na Prelims kartě, pak i tato fáze turnaje je do vysílání zahrnuta. A že Mach Muradov rozhodně není jediným zástupcem česko-slovenského MMA v Ultimate Fighting Championship.

sipka Tip pro tebe: ušetři díky výhodnému předplatnému balíčku O2 TV Sport Pack

Čest nám dělají v organizaci UFC také Jiří Procházka, David Dvořák a Ľudovít Klein. Našlápnuto mezi elitu má rovněž Martin Buday, nebo Patrik Kincl. Na působení našich zápasníků za velkou louží můžeme být náležitě hrdí. Přidej se ke stále rostoucí MMA komunitě a fandi domácím bojovníkům i ty! Se stanicí Premier Sport máš jedinečnou možnost.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

David Dvořák bojuje v muší váze organizace UFC

David Killa Khroust Dvořák - životopis a zápasy MMA bojovníka

David Undertaker Dvořák ❤️ je česká hvězda v prestižní UFC, kde nastupuje v muší váhové kategorii✅. Aktuálně je na 9. příčce žebříčku.

UFC je možné sledovat prostřednictvím O2 TV na Premier Sport

Jak sledovat UFC na Premier Sport - návod a cena

Nejlepší světová liga smíšeného bojového umění UFC ⭐ je obrovský fenomén současnosti. Její chapadla sahají díky účasti česko-slovenských...