Jak a kdy sledovat UFC 270: Ngannou vs. Gane? Livestream

UFC 270 s hlavní bitvou Ngannou vs. Gane proběhne už dnes v noci ze soboty na neděli. Všechny fighty můžete sledovat zcela zdarma a v přímém přenosu.

Na UFC 270 nebude chybět ani uvaděč Bruce Buffer Foto: Dokshin Vlad/Shutterstock.com

Jak a kdy sledovat UFC 270: Ngannou vs. Gane? Live stream zdarma

UFC 270 se dvěma titulovými zápasy se koná už dnes v noci ze soboty (22.1.) na neděli (23.1.). Hlavní fightem turnaje bude bitva o titul v těžké váze mezi Francisem Ngannouem a Cirylem Ganem. Všechny zápasy budou dostupné v livestreamu zdarma. Klikněte zde a sledujte živě UFC 270.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kompletně celý turnaj UFC 270: Ngannou vs. Gane můžete sledovat zcela zdarma v livestreamu na Fortuna TV. Začátek turnaje odstartuje v 00:00 v neděli. Na Fortuně stačí zvolit záložku "Live" a následně si vybrat konkrétní zápas. Ke všem duelům jsou navíc jako obvykle připraveny i live sázky.

Přímý přenos hlavní karty galavečeru UFC 270 bude vysílat i sportovní televize Premier Sport. Tato TV je ovšem placená. Další možností je pak i sledování přes UFC PPV. Tento placený online stream ale vyjde na několik desítek eur. Daleko lepší možností je proto stream u Fortuny. Pro nové sázkaře je navíc u Fortuny připraven i vstupní bonus, který získáte zdarma za registraci.

UFC 270 Gane vs. Ngannou video na Youtube zdarma

Zde se můžete podívat na video ze závěrečného vážení a předzápasových staredownů před UFC 270:

1️⃣ Bude k dispozici livestream zdarma z UFC 270?

Všechny zápasy můžete sledovat zcela zdarma v live streamu na internetu. Kompletní návod ke sledování naleznete v tomto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

UFC, Deiveson Figueiredo vs. Brandon Moreno 2 - Zdroj ČTK, ZUMA, Taidgh Barron

UFC 270: Moreno vs. Figueiredo 3 - kurzy, tip a livestream

V muší váze UFC dojde na v pořadí třetí vzájemný duel ⚡ mezi aktuálním šampionem Brandonem Morenem a hvězdným Deivesonem Figueiredem. Na co...

Clash of the Stars je nová organizace, která přínáší zápasy influencerů

Clash of the Stars: datum, program a livestream, zápasy, informace

První turnaj Clash of the Stars ⚡ se koná už 22.1. od 19:00. Podívejte se na kompletní informace o galavečeru se zápasy influencerů a...

Francis Ngannou bude obhajovat pás šampiona

UFC 270: Ngannou vs. Gane informace, kurzy a livestream

Bitva Francise Ngannoua a Ciryla Ganea slibuje parádní podívanou. ▶️ V článku naleznete návod na livestream, kurzy a program zápasů.