Jak sledovat ACA 122: Martínek, Rajnoch živě v livestreamu?

Michal Martínek a Vítězslav Rajnoch dnes 23.4. nastoupí na turnaji ACA 122. Podívejte se na informace a návod ke sledování livestreamu.

Michal Martínek (vlevo) dnes nastoupí v organizaci ACA Foto: Michal Beránek/CNC/Profimedia

Kde a jak sledovat ACA 122: Martínek, Rajnoch živě? Livestream na internetu online a PPV cena

Turnaj ACA 122, na kterém nastoupí i čeští bojovníci Michal Martínek a Vítězslav Rajnoch, proběhne už dnes v pátek 23. dubna 2021. Galavečer se koná v Bělorusku a start turnaje ACA 122 je naplánován na 17:00 našeho času. Jedinou možností ke sledování budou livestreamy. Klikněte zde a sledujte živě MMA zápasy ve streamu zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Na turnaji ACA 122 se střetne Michal Martínek s litevským fighterem Tomasem Pakutinskasem. Fight Martínek vs. Pakutinskas proběhne na Preliminary Card. Bitva Vítězslava Rajnocha, který se střetne s Artemem Damkovskym, je pak hlavním předzápasem celého turnaje.

Všechny zápasy budou vysílány pouze prostřednictvím livestreamu. Placený oficiální online stream přes PPV bude možné sledovat na oficiálním webu organizace ACA. Cena za PPV je velmi přijatelná. V přepočtu je to přibližně 60 Kč. Jako obvykle budou s největší pravděpodobností dostupné i streamy zdarma, které naleznete volně na internetu. Přímý přenos v TV bohužel v českých televizích neuvidíme.

Zde se podívejte na video Martínka s Peštou zdarma na Youtube:

*️⃣Bude možné sledovat zápas Martínek vs. Pakutinskas živě?

Druhý zápas Michala Martínka v organizaci ACA s Tomasem Pakutinskasem na ACA 122 bude vysílán pouze přes livestream. V televizi bohužel tento event neuvidíme. Pro návod ke sledování se podívejte do tohoto článku.

*️⃣Bude livestream zápasu Rajnoch vs. Damkovsky?

Hlavní předzápas turnaje ACA 122: Rajnoch vs. Damkovsky bude samozřejmě vysílán přes oficiální placený stream (PPV).

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michal Martínek bude bojovat na turnaji ACA 122

ACA 122: Michal Martínek vs. Tomas Pakutinskas datum, kurzy

Michal Martínek má před sebou další zápas. ▶️ Na turnaji ACA 122 se 23. dubna utká s Tomasem Pakutinskasem. ⚡ Podívejte se na informace a...

Michal Martínek v Oktagonu

Michal Blackbeard Martínek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Michal Blackbeard Martínek ⚡ je přední český zápasník a bývalý šampion těžké váhové kategorie organizace Oktagon MMA. Aktuálně nastupuje v...

Karlos Vémola tipuje zápasy Martínka a Knížete

Tipujeme s Karlosem: Prachy sázím na Martínka a Monstera

Karlos Vémola si exkluzivně pro FightLive.cz připravil další tipy na nadcházející zápasy. Nejvíce věří ve výhry Michala Martínka a Petra ...