Jak sledovat Bare Knuckle FC: VanZant vs. Hart?

Oblíbená Paige VanZant se dnes v noci ukáže v premiéře na turnaji bez rukavic BKFC. Podívejte se na informace v článku a návod na sledování.

Paige VanZant bude bojovat na BKFC/profimedia-0298312788 Foto: Profimedia.cz

Jak sledovat BKFC: Paige Vanzant vs. Britain Hart livestream, přímý přenos a PPV

Už dnes v noci z pátku 5. února na sobotu 6. února se krásná UFC veteránka Paige VanZant střetne v souboji bez rukavic (Bare Knuckle Fighting Championship) s boxerskou bojovnicí Britain Hart. Premiéra v BKFC velmi populární VanZant, která má na Instagramovém účtu více než 2,7 milionu sledujících, má obrovský ohlas. Klikněte zde a sledujte bojové sporty v livestreamu zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přímý přenos turnaje BKFC: Knuckle Mania s hlavním zápasem VanZant vs. Hart bohužel v Česku v televizi neuvidíme. Jedinou možností je tak sledování prostřednictvím livestreamů. Oficiální PPV online stream je možné zakoupit za cenu 32 eur. Následně můžete sledovat živě všechny eventy Bare Knuckle Fighting Championship v tomto roce. Alternativou jsou jako obvykle i streamy zdarma, které naleznete volně na internetu.

TIP Vítěz: Paige VanZant v kurzu 1,72 sipka Vsadit u Fortuny

VanZant zvítězí

Duel Paige VanZant - Britain Hart vypadá podle kurzů poměrně vyrovnaně. Paige VanZant má ovšem na kontě zápasy v organizaci UFC proti skutečně světové špičce MMA. S ničím podobným se Hart doposud nesetkala. Ve fightu využije VanZant lepší pohyb a zároveň by měla být i rychlejší v přestřelkách. Pokud Hart netrefí nějaký šťastný vypínací úder, zažije VanZant úspěšnou premiéru.

A zde se podívejte na video z oficiálního vážení, kde se Paige VanZant podařilo svou soupeřku rozhodit ještě před nástupem do ringu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.