Jak sledovat box Attila Végh vs. Patrik Kincl? Livestream Fight Night Challenge

Fight Night Challenge s hlavním zápasem Attila vs. Kincl se koná už dnes v sobotu. Podívejte se na kompletní návod ke sledování livestreamu zdarma. V článku naleznete i pokyny k oficiálnímu PPV.

Rytmus bude bojovat na Fight Night Challenge před zápasem Végh vs. Kincl Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Jak sledovat box Attila Végh vs. Patrik Kincl? Livestream Fight Night Challenge online

Galavečer boxu Fight Night Challenge s hlavním zápasem Attila Végh vs. Patrik Kincl proběhne už dnes v pondělí 27. prosince v Brně. Boxovat se bude v brněnské Zoner Bobyhall. Start akce je naplánován na 19:00. Na Fight Night Challenge budou bojovat i Rytmus s Gáborem Borárosem a Pirát Krištofič s Alexem Cvernou. Klikněte zde a sledujte livestreamy boxu zdarma.

Fight Night Challenge: Végh vs. Kincl bude možné sledovat pouze prostřednictvím livestreamů na internetu. Přímý přenos v televizi bohužel neuvidíme. K dispozici bude oficiální placený stream. Alternativou jsou samozřejmě i volně dostupné livestreamy, které naleznete na internetu.

U live streamů Fight Night Challenge zdarma je ovšem potřeba počítat s horší kvalitou obrazu. Rovněž je možné kontrolovat nabídku streamů na Fortuně, která je hlavním partnerem celé akce. Při sledování FNC tak budete moci i využít live sázky, které na Fortuně můžete sázet přímo v průběhu jednotlivých duelů.

Kdy a kde sledovat Fight Night Challenge? Cena PPV a video zdarma na Youtube

Boxerský galavečer Fight Night Challenge začíná ve zmíněných 19:00. To ovšem začínají předzápasy. Bitva Végh vs. Kincl by měla přijít na řadu až přibližně před pondělní půlnocí. Cena oficiálního streamu PPV Fight Night Challenge je 9,90 eur, což je stejná cena jako například na turnaje organizace Oktagon.

Zcela zdarma se navíc můžete podívat na videa na Youtube. Například předzápasové vážení a staredowny přinesly hodně zajímavé momenty. Fanoušky například zaujal i zajímavý dress code borců k zápasu Rytmus vs. Boráros.

Jaké jsou požadavky na oficiální stream Fight Night Challenge?

Livestream Fight Night Challenge bude probíhat na nové platformě Fight-Live.TV. Samotná televize uvádí následující požadavky pro sledování Fight Night Challenge:

  • Přístup na internet s rychlostí alespoň 2 Mbps
  • Procesor min. 1,6GHz, minimálne RAM 1GB, grafická karta s HW akcelerací pro akceleraci dekódování videa
  • Operační systém: Windows 7 (nebo novější), Mac OS X 10.9.5 (nebo novější)
  • Prohlížeč: Mozilla Firefox 92+, Chrome 94+, Safari

1️⃣Bude možné sledovat Fight Night Challenge: Attila vs. Kincl živě?

Z celé akce Fight Night Challenge s hlavní bitvou Végh vs. Kincl bude samozřejmě možné sledovat v přímém přenosu v livestreamu. Pro návod ke sledování se podívejte do tohoto článku.

2️⃣Bude možné sledovat Fight Night Challenge a live sázet?

V průběhu livestreamů Fight Night Challenge budou připraveny i live sázky, které můžete sázet přímo při sledování. Pro návod se podívejte zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Végh se vrací na bojovou scénu. A nejen on.

Fight Night Challenge: Attila Végh, Rytmus, Boráros - informace

Závěr roku nabídne fanouškům nevídanou akci❤️. Nová organizace Fight Night Challenge zlákala do svých řad několik hvězd domácí scény. Tady...

Gábor Boráros bude bojovat s Rytmusem

FNC: Rytmus vs. Gábor Boráros kurzy a livestream

Už v pondělí 27. prosince uvidíme boxerskou bitvu Rytmus vs. Boráros. Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke sledování live streamu živě.

Pirát se v boxu postaví Alexandru Cvernovi

FNC: Krištofič vs. Cverna kurzy, analýza a livestream

Těžká váha ⚖️ Alexandr Cverna vyzve v boxu 🥊️ Piráta Krištofiče. 🏴‍☠️ Komu zápas mezi 16 provazy sedne lépe? Tady je analýza a sázkový tip!