Jak sledovat box Fight Night Challenge 4 živě? Online livestream

Už dnes od 18:00 je na programu čtvrtý boxerský galavečer Fight Night Challenge 4. Turnaji vévodí zajímavý souboj mezi Rytmusem a Monsterem Knížetem. Kdy, kde a jak sledovat všechny zápasy v livestreamu, se dozvíte v tomto článku.

Turnaj Fight Night Challenge 4 nabídne hodně zajímavé zápasy Foto: OKTAGON.TV

Kde sledovat live Fight Night Challenge zdarma dnes? Livestream info a návod

Zápasy v boxu pod organizací Fight Night Challenge přitahují obrovskou pozornost. Hlavními taháky v pořadí čtvrtého turnaje jsou souboje rappera Rytmuse s legendárním Monsterem, a také návrat Attily Végha, kterého otestuje veterán UFC, Eric Spicely. V tomto článku se dozvíte, jak sledovat všechna utkání v přímém přenosu. Klikněte ZDE a vsaďte si na box s bonusem za registraci

Box - sleduj průběh zápasu zde

Rytmus sledovat dnes zápas proti Monsterovi (FNC živě)

Boxerský turnaj Fight Night Challenge v Trnavě je zajímavým zpestřením v rámci víkendových eventů bojových sportů. FNC 4 nabídne dohromady 12 duelů pod pravidly klasického boxu na 4x3 min.

Nejvíce zájmu a pozornosti fanoušků poutá odložený duel slovenských borců Ryšavý vs. Bartl, souboj Attily Végha s Ericem Spicelym a hlavní zápas v režii Patrika Rytmuse Vrbovského s Petrem Knížetem. Přehnaný respekt v tomto případě rozhodně nečekejte.

  • Sobota 13. května od 18:00, Městská sportovní hala Trnava

Jak Fight Night Challenge 4 (Attila, Rytmus, Monster) sledovat živě? PPV livestream Oktagon tv, Fortuna TV, přímý přenos v televizi

Vzhledem ke vzájemné spolupráci organizací Fight Night Challenge a Oktagon MMA i předchozím velmi nepříjemným problémům se streamem, tentokrát online přímý přenos nebude přímo na Fightnightchallenge.eu či Fight-Live.cz, ale na mnoha turnaji otestované a zaběhlé platformě Oktagon.tv.

Nejprve ale projděte nabídku livestreamů na Fortuna TV, protože právě tato sázková kancelář je oficiálním partnerem Fight Night Challenge. Najdete zde i velmi zajímavé sázkové kurzy na všechna utkání karty.

Cena PPV Fight Night Challenge 4 na oktagon.tv je 10,99 EUR. Po skončení turnaje máte možnost pustit si všechny zápasy až 7 dní zpětně ve vysoké kvalitě. Jiná oficiální možnost dostupná nebude, protože ani v TV Fight Night Challenge 4 v přímém přenosu nepoběží.

Fight Night Challenge live free: video, sestřihy, youtube (Rytmus živě dnes)

Zakoupený pay-per-view stream na oktagon.tv můžete následně sledovat na mobilu, tabletu i PC. Kromě toho se můžete už teď podívat na doprovodná videa, medailonky fighterů a sestřihy z předchozích galavečerů na oficiálním youtube kanále, kde se můžete zároveň podívat i na úvodní dva zápasy (Free prelims) turnaje FNC 4. Zajímavé informace najdete případně i sociálních sítích.

Tipy na zajímavé kurzové varianty najdete také zde. V Trnavě se očekává skvělá divácká kulisa i velké emoce, což nepochybně všech bojovníkům pomůže vydat ze sebe maximum.

Buďte u toho také a sledujte přímý přenos Fight Night Challenge 4. Naladit se můžete i díky povedenému promo videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy sledovat Monster vs. Rytmus živě dnes stream?

Livestream z turnaje Fight Night Challenge 4 startuje v sobotu 13. května od 18:00. Kde a jak se podívat na zápasy online se dozvíte v článku.

2️⃣ Bude online Fight Night Challenge live stream zdarma živý přenos?

Fight Night Challenge zdarma pravděpodobně nebude, jedinou možností je nákup PPV na oktagon.tv. Podrobnosti a návod najdete v článku.

3️⃣ Kde najdu stream Fight Night Challenge: Monter vs. Rytmus zdarma online?

Všechny zápasy z dnešního boxerského galavečeru Fight Night Challenge 4 v Trnavě půjde sledovat živě na internetu pomocí placeného PPV streamu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Petr Monster Kníže

Petr Monster Kníže - životopis a zápasy MMA bojovníka

Petr Monster Kníže ✨ je legendou české MMA scény a zároveň velkým průkopníkem tohoto sportu u nás.☝ V dubnu 2022 neúspěšně usiloval o titul...

Petr Monster Kníže

Kníže se drsně opírá do Rytmuse. Co si o svém soupeři myslí?

V sobotu budou všichni fanoušci bojových sportů sledovat turnaj v čele s hlavním zápasem Rytmus vs. Kníže. A co si Monster myslí o svém...

Attilu Végha čeká v sobotu zápas v boxu

FNC 4: Attila Végh vs. Eric Spicely box - analýza, tip a kurzy

Legendární Attila Végh 💎 se už v sobotu opět postaví do boxerského ringu. Kde se na zápas podívat živě online a na co si vsadit? Radu...