Jak sledovat Boxing Lucerna 2021? Livestream galavečeru boxu

Galavečer profesionálního boxu v Lucerně 2021 se koná už dnes ve středu od 18:00. Všechny zápasy je možné vidět v online streamu živě. Podívejte se na kompletní návod v článku.

Tomáš Hron bude bojovat v Lucerně Foto: OKTAGON MMA

Jak sledovat Boxing Lucerna 2021 zdarma? Livestream galavečeru boxu online na internetu

Legendární galavečer boxu a K1 v Lucerně se koná už dnes. Třináctý ročník nabídne skvělou podívanou. Organizátoři totiž i v této poměrně obtížné době připravili opravdu nabitou fight card. V hlavním zápase se ukáže legenda bojových sportů Tomáš Hron v bitvě o titul proti Gabrijelovi Ojdaničovi. Klikněte zde, vsaďte si a sledujte živě livestream boxu z Lucerny.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Box v Lucerně 2021 (Galavečer profesionálního boxu a K1) bude možné sledovat pouze v livestreamu živě na internetu. Přímý přenos v televizi opět dostupný nebude. Oficiální live stream uvidíte přes službu Oktagon TV, kde jsou vysílány turnaje organizace Oktagon.

Pro livestream Boxu v Lucerně 2021 zdarma doporučujeme ovšem kontrolovat i nabídku streamů na Fortuna TV. Sázková kancelář Fortuna totiž už vysílala přímý přenos z poslední boxerské akce v Lucerně a je možné, že tento online stream do své nabídky zařadí i letos.

Kdy a kde sledovat Box Lucerna 2021? Cena PPV na Lucerna Box a videa zdarma

Start galavečera profesionálního boxu a K1 v Lucerně je naplánován na 18:00. Cena za oficiální PPV stream je pouze 6,99 eur. Všechny zápasy poběží na Oktagon.TV, takže se neočekávají výpadky jako u nedávno proběhlé Fight Night Challenge.

Další možností je pak sledovat celou akci i na místě, protože k dispozici je několik posledních vstupenek.

Zde se můžete podívat na minulou akci Galavečeru profesionálního boxu a K1 v Lucerně:

1️⃣Bude možné sledovat akci Lucerna Box 2021 živě?

Galavečer profesionálního boxu a K1 v Lucerně bude možné sledovat v livestreamu na internetu. Pro návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣Bude možné sledovat Galavečer profesionálního boxu a K1 i na mobilu?

Všechny zápasy z Lucerny bude samozřejmě prostřednictvím livestreamu možné sledovat i na chytrých telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karta pro Lucernu je na rok 2023 hodně našlapaná

Galavečer profesionálního boxu a K1 Lucerna: aktuální informace, karta, výsledky, livestream

Box a K1 v Lucerně, 🥊 to je v České republice obrovský pojem. Aktuální informace ✔️ k nadcházející, velmi sledované sportovní akci,...