Jak sledovat IAF: StreetFighter? Livestream MČR v MMA živě

Turnaj IAF StreetFighter s pyramidou MČR v MMA 2021 v lehké váze uvidíme už dnes. Podívejte se na návod ke sledování a zjistěte kdo je největším favoritem na zisk titulu.

Turnaj IAF StreetFighter proběhne už dnes Foto: Instagram/iaf_iamfighter

Jak sledovat IAF: StreetFighter? Přímý přenos MČR v MMA 2021 živě

Turnaj IAF StreetFighter nabídne kromě klasických MMA zápasů i dvě pyramidy, ze kterých vzejde Mistr České republiky v MMA. První galavečer IAF StreetFighter proběhne už dnes v pátek 20. srpna od 20:00 v pražských Štěrboholích. Na místě budou moci být diváci a zároveň bude celý turnaj vysílán v přímém přenosu. Klikněte zde a sledujte živě IAF StreetFighter a vsaďte si.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přímý přenos turnaje IAF StreetFighter, kde uvidíme i zápasy MČR v MMA 2021 ve váhové kategorii do 70 kilogramů bude dostupný na sportovní televizi O2 TV Sport. Živě tak uvidíme kompletně celý galavečer. Balíček O2 TV Sport je možné si pořídit za 199 Kč měsíčně. Prostřednictvím balíčku O2 TV můžete sledovat i přenosy Premier Sport, kde jsou vysílány turnaje organizace UFC.

TIP Vítěz Adam Herajn v kurzu 1,05 sipka Vsadit u Fortuny

Herajn zvítězí

Největším favoritem v úvodních zápasech pyramidy IAF StreetFighter MČR v MMA 2021 v lehké váze je Adam Herajn, který se utká s Josefem Hanušem. Herajn má výrazně větší zkušenosti a na kontě má například i cennou výhru proti velmi kvalitnímu Petru Beranovi. V zápase Herajn - Hanuš zkrátka překvapení neuvidíme. Kurz sice není vysoký, nicméně jako násobič se na tiket rozhodně vyplatí přidat.

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE - PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 300,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus ke vkladu až 10 000 Kč + 100 Kč za registraci VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

StreetFighter Mistrovství České republiky v MMA proběhne už 20. a 27. srpna

IAF StreetFighter: Mistrovství České republiky v MMA: informace

Organizace IAF pořádá v srpnu dva turnaje (20.8. a 27.8.), na kterých se rozhodne o vítězi MČR v MMA. Podívejte se na kompletní informace,...