Jak sledovat KSW 65: Brož vs. Niedzwiedz? Livestream živě zdarma

Miroslav Brož a Magdalena Šormová budou už tuto sobotu bojovat na KSW 65. Start turnaje je v 18:00. Sledujte všechny zápasy živě a zdarma. Návod naleznete v tomto článku.

Miroslav Brož v sobotu nastoupí v KSW 65 Foto: OKTAGON MMA

Jak sledovat KSW 65: Brož vs. Niedzwiedz? Kdy a kde bude livestream živě zdarma?

Turnaj KSW 65 s hlavním zápasem Khalidov vs. Soldič, kde bude bojovat i český fighter Miroslav Brož s Polákem Adamem Niedzwiedzem, se koná už tuto sobotu od 18:00. Na galavečeru se ukáže i Magdalena Šormová. Kompletně celá akce KSW 65 bude dostupná živě. Klikněte zde a sledujte zdarma livestream KSW 65.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kompletně všechny zápasy KSW 65 bude možné sledovat živě a zdarma na webu sázkové kanceláře Fortuna. Na Fortuna TV tak samozřejmě uvidíme i duel Brož vs. Niedźwiedź a nebude chybět ani fight Magdy Šormové. Ke všem soubojům budou jako obvykle připraveny i populární live sázky, které můžete sázet přímo při sledování online streamů.

Turnaj KSW 65 můžete v přímém přenosu sledovat i prostřednictvím platformy Voyo. Alternativou je pak i oficiální placený online stream. Cena PPV je 10 eur.

Jak zdarma sledovat KSW 65 na Fortuna TV?

  1. ze všeho nejdříve klikněte ZDE a vytvořte si účet u Fortuny
  2. po dokončení kompletní registrace (lze i online z pohodlí domova prostřednictvím banky) dostanete vstupní bonus za registraci zdarma a můžete sledovat livestream KSW 65
  3. u Fortuny pak najdete i další živé přenosy z MMA

KSW 65 video zdarma na Youtube

Zde se můžete podívat na video z vážení před turnajem KSW 65.

1️⃣Kdy a kde bude možné sledovat KSW 65?

Turnaj KSW 65 i s Miroslavem Brožem a Magdalenou Šormovou začíná v sobotu od 18:00 a všechny zápasy bude možné sledovat živě a zdarma v live streamu. Pro návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣Bude možné sledovat KSW 65 živě i na mobilních telefonech?

Kompletní fight card na KSW 65 bude samozřejmě možné sledovat i na chytrých telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Miroslav Brož bude bojovat v KSW

KSW: Miroslav Brož vs. Adam Niedźwiedź livestream a kurzy

Miroslav Brož má před sebou velkou výzvu. ℹ️ Už v sobotu 18. prosince se na KSW 65 utká s Polákem Niedźwiedź. Podívejte se na vypsané kurzy...

Miroslav Brož podepsal v organizaci RFA

Miroslav Brož končí v Oktagonu a přestupuje do organizace RFA!

Tak tohle je přestupová bomba. Populární Miroslav "Inkvizitor" Brož bude nově bojovat v organizaci RFA. Podpis Brože s Real Fight Arena byl...