Jak sledovat Oktagon 21: Buchinger - Paradeiser? Živě

Oktagon 21: Buchinger vs. Paradeiser proběhne už tuto sobotu 30. ledna. Podívejte se na návod ke sledování všech zápasů v livestreamu živě.

Oktagon 21 s titulovým zápasem Buchinger vs. Paradeiser Foto: Tipsport

Jak sledovat Oktagon 21: Buchinger vs. Paradeiser? Livestream živě

Turnaj Oktagon 21 s hlavním zápasem Ivan Buchinger vs. Ronald Paradeiser proběhne už tuto sobotu 30. ledna 2021 od 18:00. Celý galavečer bude možné sledovat livestreamu s bonusem zdarma. Oktagon 21 nabídne 12 zápasů a kromě českých a slovenských hvězd uvidíme například i třaskavou bitvu Apollo vs. Lohoré. Klikněte zde a sledujte živě a s bonusem zdarma Oktagon 21.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kompletně celý turnaj Oktagon 21 uvidíme v livestreamu na Tipsport TV. Na webu sázkové kanceláře Tipsport tak bude živě všech 12 zápasů, včetně titulové bitvy Buchinger vs. Paradeiser, nebo fightu Alexe Lohorého s Leandrem Silvou. K živému přenosu budou samozřejmě připraveny i live sázky, které vám umožní okamžitě reagovat na vývoj duelu. Ke sledování na Tipsportu stačí mít vsazený tiket za 30 Kč.

TIP Vítěz Ivan Buchinger v kurzu 1,55 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Buchinger zvítězí

Favoritem hlavního zápasu je bývalý šampion M-1 a Cage Warriors Ivan "Buki" Buchinger. Buchinger je vynikajícím fighterem, který má téměř nevyčerpatelný fyzický fond. Jeho jedinou slabinou bývá pomalejší rozjezd. Ronald Paradeiser by měl mít tak podle předpokladů lepší první kolo, nicméně postupem času by se měl více prosazovat populární "Buki". Na tiket proto patří výhra Ivana Buchingera ve velice pěkném kurzu.

Oktagon 21 PPV livestream zdarma a cena / Oktagon 21 zdarma v TV přímý přenos?

Oktagon 21 bude samozřejmě jako obvykle možné sledovat i přes oficiální placený stream Oktagon PPV. Přístup na stream bylo možné zakoupit v předprodeji za 9,99 eur. V sobotu vyjde pořízení Oktagon 21 PPV na 12,99 eur. I přenos na PPV je možné sledovat zdarma. Díky spolupráci DeepCBD a Oktagonu jste mohli v akci získat kód na spuštění streamu.

Dobrou zprávou pro fanoušky MMA je i fakt, že online PPV stream běží v HD kvalitě. Navíc nákupem rovněž podpoříte organizaci Oktagon. Přímý přenos v televizi pak jako už obvykle dostupný nebude.

Sledujte celý turnaj Oktagon 21 zdarma a živě v livestreamu kliknutím zde

Sledujte Oktagon 21 fight card v online streamu / Oktagon 21 zápasy live

Všechny zápasy na fight card Oktagonu 21 můžete sledovat v přímém přenosu.

OKTAGON 21 FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY, KARTA
lightweight Ronald Paradeiser vs. Ivan Buchinger (sub)
catchweight 80 kg Leandro Silva (body)
vs. Alex Lohoré
bantamweight Lucie Pudilová (body)
vs. Marta Waliczek
lightweight Karol Ryšavý vs. Miroslav Štrbák (body)
welterweight Gábor Boráros vs. Matúš Juráček (body)
catchweight 62 kg Lucia Szabová (sub)
vs. Rizlen Zouak
PRELIMS
bantamweight Filip Macek (TKO)
vs. Konstadin Vasilev Enev
welterweight Máté Kertesz (body)
vs. Christian Jungwirth
middleweight Matěj Peňáz (TKO)
vs. Romain Debienne
flyweight Tereza Bledá (sub)
vs. Judyta Rymarzak
middleweight Branislav Zuzák (body)
vs. Michal Glos
featherweight Michal Konrád (sub)
vs. Igor Lukačovič

Oktagon 21 video a záznam zdarma na Youtube

Všechny fighty na Oktagonu 21 můžete sledovat i zcela zdarma na Youtube. Záznamy zápasů zde naleznete několik dní po skončení galavečera. Zde se podívejte na stream z oficiálního vážení.

1️⃣Kde bude možné sledovat živě turnaj Oktagon 21?

Oktagon 21: Buchinger vs. Paradeiser bude možné sledovat pouze na internetu. K dispozici budou dva live streamy. Pro návod na sledování se podívejte do tohoto článku.

2️⃣Budou k dispozici livestreamy všech zápasů Oktagonu 21?

Celkem na turnaji Oktagon 21 uvidíme 12 zápasů. Všechny navíc budete moci sledovat v přímém přenosu prostřednictvím streamů.

3️⃣Mohu sledovat stream galavečera Oktagon 21 i na mobilu?

Turnaj Oktagon 21 bude možné sledovat i přes chytrý mobilní telefon. Nemusíte si ani pořizovat žádnou speciální aplikaci, přenos je totiž možné sledovat přímo v prohlížeči.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.