Jak sledovat UFC 258: Usman vs. Burns? Livestream

UFC 258 se koná už tuto sobotu 13. února. Všechny zápasy bude možné sledovat živě a zdarma. Podívejte se na návod ke sledování livestreamu.

Kamaru Usman bude obhajovat titul na UFC 258 Foto: ČTK/ZUMA/Hans Gutknecht

Jak sledovat UFC 258: Usman vs. Burns? Livestream zdarma na Fortuna TV

Galavečer UFC 258: Usman vs. Burns proběhne už tuto sobotu 13. února 2021. O titul welterweight divize budou v hlavním zápase bojovat Kamaru Usman a Gilbert Burns. Turnaj se uskuteční v Apex Center v Las Vegas. Čeští fanoušci tak budou moci první zápas sledovat od 00:30 v noci ze soboty na neděli. Klikněte zde sledujte UFC 258 živě v livestreamu zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přímý přenos UFC 258: Usman vs. Burns bude možné sledovat zcela zdarma prostřednictvím livestreamu na Fortuna TV. Na webových stránkách sázkové kanceláře Fortuna bude možné vidět všechny zápasy a to i včetně Early Prelims. K dispozici bude jakou obvykle i velmi populární live sázky.

Živě bude hlavní kartu UFC 258 vysílat i sportovní televize Premier Sport. Tato TV je ovšem placená. Alternativou je pak rovněž oficiální online stream přes UFC Fight Pass, které vyjde na několik desítek eur.

TIP Vítěz Kamaru Usman v kurzu 1,30 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Usman zvítězí

Favoritem titulového fightu je obhájce šampionského pásu Kamaru Usman. The Nigerian Nightmare má na kontě 16 výher v řadě a zároveň má obrovské zkušenosti s dlouhými zápasy. Jeho fyzický fond je navíc takřka nevyčerpatelný. Gilbert Burns je sice kvalitním figheterem, nicméně držet krok v pozdějších kolech s Usmanem nedokáže. Na tiket patří vítězstvé úřadujícího šampiona.

UFC 258 video zdarma

Zde se podívejte na video před turnajem UFC 258:

Přímý přenos UFC 258 můžete sledovat rovněž i na chytrých telefonech a tabletech.

sledujte UFC streamy na Fortuna TV

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kelvin Gastelum má tři prohry v řadě

UFC 258: Gastelum vs. Heinisch analýza a kurzy

Kelvin Gastelum se na turnaji UFC 258 ⚡ utká ve velmi zajímavém souboji s Ianem Heinischem. Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke...

Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal

UFC 258: Kamaru Usman vs. Gilbert Burns datum a kurzy

Už o tomto víkendu je na programu další z číslovaných turnajů UFC 258. V odloženém zápase se proti sobě postaví fenomenální wrestleři 🤼...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...