Jak sledovat UFC: Chiesa vs. Magny v livestreamu?

Sledujte živě přímý přenos turnaje UFC Fight Night: Magny vs. Chiesa. Podívejte se na jednoduchý návod v článku.

Neil Magny bude bojovat na UFC Fight Night Foto: Celso Pupo/Shutterstock.com

Jak sledovat UFC FN: Chiesa vs. Magny? Živě a zdarma v livestreamu na Fortuně

Turnaj UFC Fight Night: Chiesa vs. Magny proběhne už dnes ve středu 20. ledna od 15:00 našeho času. Galavečer se koná na bojovém ostrově Yas v Abú Dhabí. Všechny zápasy je možné sledovat živém přenosu. Klikněte zde a sledujte zdarma a živě livestreamy UFC.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přímé přenosy všech zápasů turnajů UFC i včetně fightů na Preliminary Card vysílá od ledna 2021 v livestreamu sázková kancelář Fortuna. Na Fortuna TV tak uvidíme i kompletní kartu galavečeru UFC Fight Night: Chiesa vs. Magny. O víkendu se navíc můžeme těšit na UFC 257 s Conorem McGregorem.

TIP Vítěz: Neil Magny v kurzu 1,70 sipka Vsadit a sledovat stream u Fortuny

Magny zvítězí

Neil Magny bude v souboji s Michaelem Chiesou spoléhat hlavně na držení vzdálenosti a využívání většího rozpětí paží. Díky tomu se nebude muset pouštět do nebezpečných přestřelek, ve kterých je Chiesa nesmírně silný. Pro Magnyho budou klíčem k vítězství krátké a rychlé kombinace z ústupu. Na tiket patří kurz 1,70. Protože se turnaj nekoná ve městě hazardu, kasín a automatů v Las Vegas, můžeme UFC: Chiesa - Magny vidět ve velmi příznivém čase.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.