Jak sledovat UFC Holloway vs. Kattar živě a zdarma?

Dnes v sobotu 16. ledna 2021 se koná UFC Fight Night: Holloway vs. Kattar. Podívejte se na návod ke sledování live streamu UFC živě a zdarma.

Max Holloway bude bojovat s Calvinem Kattarem na UFC Fight Night Foto: Andre Luiz Moreira /Shutterstock.com

Jak sledovat UFC Holloway vs. Kattar? Živě v livestreamu na Fortuna TV

První turnaj UFC v roce 2021 se koná v Abů Dhabí proběhne 16. ledna. Galavečer UFC Fight Night: Holloway vs. Kattar navíc nabídne poměrně zajímavou podívanou. Pro české a slovenské fanoušky se navíc bude po delší době vysílat v příznivém čase. Preliminary Card totiž začíná v 18:00. Hlavní karta pak odstartuje ve 21:00. Klikněte zde a sledujte živě livestream UFC zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Livestream všech zápasů UFC Fight Night: Holloway vs. Kattar je možné sledovat zcela zdarma živě v přímém přenosu na webu sázkové kanceláře Fortuna. Online přenos je k dispozici na Fortuna TV a samozřejmostí jsou i live sázky. V kombinaci se streamem vám pak umožní okamžitě reagovat na vývoj v jednotlivých fightech. Přímý přenos uvidíme i živě s českým komentářem na sportovní placené televizi Premier Sport.

TIP: Vítěz Holloway M. v kurzu 1,50 sipka Vsadit a sledovat živě zdarma u Fortuny

Favoritem hlavního zápasu na UFC Fight Night: Holloway vs. Kattar je Max "Blessed" Holloway, který bude těžit především z obrovských zkušeností s dlouhými zápasy. Jeho soupeř Calvin Kattar byl totiž v pátém kole pouze jednou v kariéře. Holloway se do pátého kola podíval v posledních čtyřech soubojích a dlouhá bitva se očekává i dnes. Na tiket proto patří výhra Maxe Hollowaye.

Sledujte UFC streamy na Fortuna TV v přímém přenosu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.