Jak sledovat UFC Londýn živě? Klein vs. Jones v livestreamu zdarma

UFC Londýn s hlavním zápasem Blaydes vs. Aspinall, kde uvidíme bojovat i Ludovíta Kleina se koná už dnes od 19:00. Sledujte všechny zápasy živě a zdarma.

Ludovít Klein bude bojovat na turnaji UFC v Londýně Foto: Profimedia

Jak sledovat UFC Londýn živě? Klein vs. Jone v livestreamu zdarma 23.7. od 19:00

V sobotu 23. července se Ludovít Klein opět představí v dalším zápase UFC. Bojovat bude na turnaji v Londýně, kde se střetne s Masonem Jonesem. Na UFC Londýn dále uvidíme i Paddyho Pimbletta. Hlavní zápas obstará dvojice Blaydes - Aspinall. Všechny zápasy můžete díky livestreamu vidět živě. Začátek celé akce je v 19:00 našeho času. Klikněte zde a sledujte UFC Londýn zcela zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kompletně celou zápasovou kartu UFC Fight Night Londýn, kde uvidíme i slovenského bojovníka Lajoše Klein, můžete díky live streamu na webu sázkové kanceláře Fortuna sledovat zdarma.

Na Fortuna TV si stačí vybrat konkrétní zápas a následně spustit online stream. Přehled zápasů naleznete v záložce "LIVE". Jako obvykle budou ki dispozici i populární live sázky. Pro nově zaregistrované sázkaře je navíc připraven i bonus až 900 Kč.

Alternativou je pak placený přenos přes UFC PPV. Další možností je přímý přenos v televizi Premier Sport 1.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lajoš Klein má před sebou další zápas v UFC

UFC Fight Night Londýn: Jones vs. Klein - kurzy, analýza a tip

Turnaj UFC Fight Night se po 4 měsících znovu koná v Londýně⭐. Na ostře sledované kartě se představí i Slovák Ľudovít Klein. Podrobnosti...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.