Jak sledovat UNDG: Last Man Standing? Livestream

Oktagon UNDG: Last Man Standing proběhne už dnes 27. února od 18:00. Podívejte se na návod ke sledování v přímém přenosu.

Václav Sivák je největším favoritem celého Undergroundu Last Man Standing Foto: OKTAGON MMA

Jak sledovat Oktagon UNDG: Last Man Standing? V livestreamu s bonusem zdarma

Galavečer Oktagon Underground: Last Man Standing se koná už dnes v sobotu 27. února od 18:00. Na turnaji v živém přenosu z Brna uvidíme osmičlennou vyřazovací pyramidu i superfighty elitních bojovníků. Začátek celého turnaje je naplánován na 18:00. Klikněte zde a sledujte v livestreamu s bonusem zdarma celý Underground.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy na Oktagonu UNDG: Last Man Standing bude možné sledovat pouze prostřednictvím live streamů. První možností je živý stream na Tipsport TV. Sázková kancelář Tipsport díky partnerství s organizací Oktagon nabídne kompletní streamy superfightů i vyřazovací pyramidy. Tyto UNDG Last Man Standing livestreamy je možné sledovat téměř zdarma, protože stačí si vsadit pouze za 30 Kč a uvidíte celý UNDG v přímém přenosu. Pro nové hráče je připraven i bonus zdarma.

TIP Vítěz Václav Sivák v kurzu 2,65 sipka Vsadit u Tipsportu a sledovat zdarma

Sivák zvítězí

Největším favoritem na výhru v pyramidě UNDG je Václav Sivák, který v profeison ální kariéře ještě nepoznal hořkost porážky.

Oktagon Underground: Last Man Standing PPV live cena Oktagon.TV

Oktagon UNDG: Last Man Standing bude mít jako obvykle i oficiální placený PPV livestream. Výhodou tohoto online streamu je především vysoká HD kvalita. Stream je možné v sobotu pořídit za cenu 12,90 eur. Díky tomu, že se o stream stará zahraniční společnost už nedochází k výpadkům. Sledovat živě můžete Oktagon PPV na webu Oktagon.TV.

Živý přenos v televizi opět neuvidíme. Dříve galavečery Oktagon vysílala sportovní stanice O2 TV Sport, ale aktuálně už je možné fandit při zápasech Oktagonu pouze přes internetové livestreamy.

Oktagon UNDG: Last Man Standing fight card video

Všechny zápasy na Last Man Standing uvidíte živě na Tipsport TV. K celému turnaji jsou připraveny i velice populární live sázky, které vám v kombinaci se streamem okamžitě umožní reagovat na vývoj jednotlivých duelů.

PYRAMIDA LIGHTWEIGHT
Michael Krčmář vs. Carsten Ringler
Václav Sivák vs. Bailey Sugden
Vladimír Lengál vs. Michael Krčmář
Milan Paleš vs. Carsten Ringler
Marco Novák vs. Marc Dass Rey

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Tomáš Hron bude bojovat na Oktagonu Underground The Last Man Standing 27. února

Oktagon Underground: Last Man Standing program

Turnaj Oktagon Underground: Last Man Standing 🥇 se bude konat 27. února. V akci uvidíme ty největší domácí hvězdy ✅ postojářských bojových...

Maty Kozubovský bude bojovat na Undergroundu

UNDG: Matěj Kozubovský vs. Sebastián Fapšo kurzy

Matěj Kozubovský ✅ se utká se Sebastiánem Fapšem. 🤩 Podaří se českému fighterovi získat další cennou výhru? Podívejte se na kurzy a návod...