Jak sledovat živě KSW: 57: Kincl - Drwal? Livestream

Patrik Kincl se dnes 19. prosince utká na KSW 57 s UFC veteránem Tomaszem Drwalem. Podívejte se na návod ke sledování.

Patrik Kincl bude bojovat na KSW 57 s Tomaszem Drwalem Foto: Instagram/patrik_kincl

Jak sledovat živě KSW: 57: Drwal vs. Kincl? V livestreamu na internetu a v TV?

Už dnes v sobotu 19. prosince uvidíme premiéru Patrika Kincl v polské organizaci KSW. Na turnaji KSW 57, který proběhne v Lódži, se Kincl utká s prvním polským fighterem v UFC Tomaszem Drwalem. Český bojovník se v zápase MMA ukáže po více než roce. Klikněte zde a sledujte livestreamy MMA živě.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

KSW 57 se zápasem Patrika Kincla s Tomaszem Drwalem uvidíme pouze v livestreamu. Oficiální placený stream bude možné sledovat na oficiálním webu KSW. Cena za online stream všech zápasů je 10 eur. Alternativou jsou jako obvykle i live streamy zdarma, které naleznete volně na internetu. Přímý přenos v české sportovní televizi bohužel nebude.

TIP Vítěz Patrik Kincl v kurzu 1,38 sipka Vsadit u Tipsportu

Patrik Kincl zvítězí

Patrik Kincl je proti veteránovi Drwalovi poměrně velkým favoritem. Tomasz Drwal bude totiž ve fightu výrazně pomalejší. Kincl je zároveň i výrazně lepším zemařem. V případě, že se Polákovi nepodaří trefit nějaký náhodný úder, měl by si Kincl dokráčet pro vítězství.

KSW 57 Drwal vs Kincl video

Zde se můžete podívat na video z přípavy Patrika Kincla na KSW 57:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.