Kde a jak sledovat box Jake Paul vs. Ben Askren? Livestream

Boxerský zápas Jake Paul vs. Ben Askren se koná už dnes v noci ze soboty (17.4.) na neděli (18.4.). Podívejte se na návod ke sledování živě.

Jake Paul je slavný youtuber, které se dnes utká v boxu s Benem Askrenem Foto: ČTK/CoverImages/Seth Browarnik/InStar/Cover Imag

Aktualizováno: Youtuber Jake Paul zvítězil na KO v prvním kole

Kde sledovat box Jake Paul vs. Ben Askren? Livestream živě online a cena PPV

Boxerský zápas mezi youtuberem Jakem Paulem a UFC veteránem Benem Askrenem proběhne už dnes v sobotu 17. dubna 2021. Boxerský galavečer proběhne v Atlantě. Kvůli posunu času budou moci čeští a slovenští fanoušci sledovat tento duel živě od 03:00 v neděli. Klikněte zde a sledujte živě box zdarma v livestreamu.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Velmi očekávaný boxerský duel Paul vs. Askren začne přibližně v 6 hodin v neděli (18.4.) ráno. Zápas bude možné sledovat pouze prostřednictvím livestreamů na internetu. V českých sportovních televizích bohužel přímý přenos neuvidíme.

Oficiální stream přes PPV bude vysílán na platformě Fite.tv a cena vyjde na $24, což je přibližně 500 korun. Alternativou jsou pak jako obvykle i volně dostupné streamy na zápas Jake Paul vs. Ben Askren zdarma. U těch je ale nutné počítat s výrazně horší kvalitou. V průběhu galavečera se ovšem bezsporu nějaký bezplatný online stream objeví.

TIP Vítěz v kurzu 1,85 Vsadit u Tipsportu s bonusem na box

Ben Askren zvítězí nad Jakem Paulem

Favoritem hlavního duelu na boxerském galavečeru Jake Paul vs. Ben Askren je youtuber Paul, který má na kontě doposud 2 výhry v profi boxu. Ben Askren sice v kariéře nikdy příliš nevyužíval strikingu, nicméně jedná se o velmi zkušeného bojovníka, který do dotáhl až do nejprestižnější organizace UFC. S nikým podobným doposud Paul síly nezměřil. Na tiket proto patří výhra Askrena.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.