Kde a jak sledovat UFC FN: Overeem vs. Volkov?

Turnaj UFC Fight Night s hlavním zápasem Overeem vs. Volkov proběhne už tuto sobotu 6. února. Podívejte se na návod ke sledování livestreamu zdarma.

Alexander Volkov bude bojovat na UFC Fight Night/profimedia-0534066753 Foto: Profimedia.cz

Jak sledovat UFC Fight Night: Overeem vs. Volkov? Zdarma v livestreamu

Turnaj UFC Fight Night: Overeem vs. Volkov proběhne už tuto sobotu 6. února 2021. Čeští fanoušci mohou celý turnaj sledovat v livestreamu v noci ze soboty na neděli.Bitvu těžkých vah na pět kol by si neměl nechat ujít žádný fanoušek MMA. Klikněte zde a sledujte zdarma a živě všechny zápasy UFC.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přímý přenos bude dostupný na webu sázkové kanceláře Fortuna. Na Fortuna TV uvidíme v livestreamu všechny zápasy turnaje UFC Fight Night: Overeem vs. Volkov. Chybět nebudou ani populární live sázky, díky kterým můžete okamžitě reagovat na průběh jednotlivých duelů. Živě bude hlavní kartu galavečeru rovněž vysílat i sportovní televize Premier Sport.

TIP Vítěz Alexander Volkov v kurzu 1,50 sipka Vsadit a sledovat zdarma u Fortuny

Volkov zvítězí

Veterán UFC Alistair Overeem vyhlásil útok na titul. V hlavním zápase těžkých vah na pět kol proti Alexanderu Volkovovi bude ovšem outsiderem. Více než dva metry vysoký Volkov v posledním duelu zcela deklasoval Walta Harrise. Proti Overeemovi bude mít navíc velkou výhodu v rozpětí a zároveň bude ve fightu i rychlejším bojovníkem. Na tiket proto patří výhra favorita.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Amanda Nunes v boji - Zdroj A.RICARDO, Shutterstock.com

UFC 259: Amanda Nunes vs. Megan Anderson kurzy, tip

Nejlepší bojovnice historie UFC ⭐ Amanda Nunes ⭐ se představí na turnaji už o tomto víkendu. Duel s australskou vyzyvatelkou Megan Anderson...

Bojové sporty, UFC 253, Mixed Martial Arts (MMA) - ČTK, AP, L.E. Baskow

UFC 259: Blachowicz vs. Adesanya datum a informace

Galavečer UFC 259 🧨 s fantastickou kartou proběhne už 6. 3. 2021.⏳ Vše, co potřebuješ vědět k tomuto nadupanému turnaji ⭐ najdeš v článku.

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.