Kde a kdy sledovat box Jake Paul vs. Tyron Woodley 2? Live stream

Odvetný zápas Jakea Paula s Tyron Woodleym se koná už dnes v sobotu 18.12. Čeští fanoušci ovšem začátek galavečeru uvidí v 03:00 v neděli ráno. V článku naleznete kompletní návod ke sledování live streamu.

Jake Paul se dnes v noci ze soboty na neděli utká s Tyronem Woodleym Foto: Profimedia

Kde a kdy sledovat box Jake Paul vs. Tyron Woodley 2? Live stream online a čas

Odvetný boxerský zápas mezi Jakem Paulem a Tyronem Woodleym se koná už tuto sobotu 18. prosince na Floridě. Kvůli posunu času tak pro české fanoušky celý galavečer Paul vs. Woodley 2 začne ve 03:00 v neděli ráno. Samotná bitva Jakea Paula s Tyronem Woodleym přijde na řadu jako hlavní duel přibližně v 06:00. Klikněte zde a sledujte průběh zápasu Paul vs. Woodley.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Youtuber Jake Paul se měl původně utkat s Tommym Fury. Fury ovšem musel kvůli zranění odstoupit a šanci na odvetu tak dostal Tyron Woodley, který v minulém souboji s Paulem prohrál na body. Boxerský fight Paul vs. Woodley 2 bude možné sledovat živě na internetu přes livestream. Přímý přenos v českých sportovních televizích bohužel nebude.

Jake Paul vs. Tyron Woodley 2 - cena PPV oficiální stream

Oficiální placený stream bude dostupný na platformě Showtime TV. Cena za stream Paul vs. Woodley je 59,99 dolarů, což je v přepočtu přibližně 1337 Kč. K dispozici budou jako obvykle i live streamy zdarma, které naleznete volně dostupné na internetu. U těchto přenosů je ovšem nutné počítat s horší kvalitou obrazu.

Box: Paul vs. Woodley 2 video na Youtube zdarma

Zde se můžete podívat zcela zdarma na oficiální video z vážení před boxerským galavečerem Jake Paul vs. Tyron Woodley 2.

1️⃣Kdy bude možné sledovat livestream Paul vs. Woodley 2?

Galavečer boxu s hlavním zápasem Jake Paul vs. Tyron Woodley 2 začíná pro české fanoušky ve 3 hodiny v neděli ráno. Z celé akce bude k dispozici live stream.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul se utká v odvetě s Tyronem Woodleym

Box: Jake Paul vs. Tyron Woodley 2 informace, datum a livestream

Jake Paul se utká s náhradníkem Tyronem Woodleym v odvetě už 18. prosince na Floridě. ℹ️ Podívejte se na kompletní info a návod ke...