Kde a kdy sledovat OKTAGON 26: Štvanice? Livestream online

Oktagon 26: Štvanice 2021 se koná už dnes v sobotu 24.7. od 19:00. Sledujte živě všechny zápasy i s titulovou bitvou Krištofič vs. Naruszczka. Pro návod k livestreamu se podívejte do tohoto článku.

Miloš Petrášek bude bojovat na Oktagonu 26 na Štvanici Foto: OKTAGON MMA

Jak a kde sledovat OKTAGON 26: Krištofič, Pudilová, Petrášek na Štvanici? V livestreamu online živě

Turnaj Oktagon 26 se koná už dnes v sobotu 24. července od 19:00. Hlavním zápasem bude bitva Krištofič vs. Naruszczka o prozatimní titul ve střední váze. Celý turnaj bude možné sledovat pouze prostřednictvím livestreamů. První duel Škvor vs. Lupinov bude vysílán zdarma na Youtube.  Celý turnaj Oktagon 26 sledujte živě s bonusem za registraci 150 Kč zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy na Oktagonu 26: Štvanice budou vysílány pouze přes livestream. Živý online stream bude k dispozici na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV můžete sledovat kompletně celý turnaj. Ke sledování si stačí vsadit tiket za 30 Kč. Pro nově zaregistrované sázkaře je navíc připravený bonus 150 Kč zcela zdarma.

Sledujte Oktagon 26 stream na Oktagon.TV / Cena PPV Oktagon 26 Štvanice 2021

Live stream Oktagonu 26 ze Štvanice bude jako obvykle vysílán i přes oficiální PPV. Cena za tento oficiální stream je v předprodeji 9,99 eur. V sobotu je pak cena za přímý přenos na Oktagon TV 12,90 eur. Výhodou je vysoká kvalita obrazu a zároveň přímo podpoříte i organizaci Oktagon.

Sledujte živě Oktagon 26 v livestreamu živě

Oktagon 26 zdarma livestream živě na Youtube / Oktagon 26 video a záznam

První zápas na Oktagonu 26 bude možné sledovat prostřednictvím Youtube na kanálu organizace Oktagon zcela zdarma. Bitva Škvor vs. Lupinov zahájí celý turnaj na Štvanici, který je beznadějně vyprodaný. Po skončení turnaje naleznete na Youtube za několik dní i záznamy všech zápasů.

1️⃣Bude možné sledovat Oktagon 26 v přímém přenosu?

Turnaj Oktagon 26, který se koná na pražské Štvanici už tuto sobotu od 19:00. Všechny zápasy budou vysílány v livestreamu na internetu. Pro možnosti sledování se podívejte do tohoto článku.

2️⃣Bude možné sledovat livestream Oktagonu 26 zdarma?

Ano, první zápas turnaje Oktagon 26 bude zdarma vysílán online. Následující zápasy bude rovněž možné sledovat. Pro návod se podívejte do tohoto článku

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.