Kde a kdy sledovat OKTAGON 27? Livestream online živě

Už v sobotu 11. září od 18:00 uvidíme další turnaj OKTAGON 27. Stane se Ivan Buchinger dvojnásobným šampionem? Sledujte živě.

Ivan Buchinger bude na Oktagonu 27 bojovat o titul Foto: OKTAGON MMA

Kde a kdy sledovat OKTAGON 27: Buchinger vs. Barborík? Livestream online

Turnaj OKTAGON 27 s hlavním zápase o titul mezi Ivanem Buchingerem a Vojto Barboríkem se koná už tuto sobotu 11. září. Start turnaje je naplánován na 18:00. Bojovat se bude na Slovensku Ondrej Nepela aréně, kde budou moci být i diváci. Titulový souboj ovšem na pátečním vážení poznamená nesplnění váhy Vojto Barboríka, který tak nebude moc získat šampionský pás. Klikněte zde a sledujte Oktagon 27 živě v livestreamu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Livestream celého turnaje Oktagon 27 s hlavním zápasem Buchinger vs. Barborík bude jako obvykle možné sledovat pouze prostřednictvím online přenosu na internetu. Všechny zápasy nabídne ve streamu opět sázková kancelář Tipsport. Na Tipsport TV si stačí vždy vybrat konkrétní zápas. Ke spuštění streamu je potřeba si za posledních 7 dní vsadit tiket za 30 Kč. Pro nové sázkaře je navíc připraven bonus 150 Kč zdarma.

OKTAGON 27 live stream PPV cena, živě Oktagon.TV a přímý přenos

Oficiální live stream je možné vidět na webu Oktagon.TV. Cena za přístup k PPV streamu Oktagonu 27 je v předprodeji za 9,99 eur. V den konání je pak cena 12,90 eur. Výhodou oficiálního streamu je kvalita přenosu. Celý online stream poběží v HD. Nákupem zároveň přímo podpoříte organizaci Oktagon. Přímý přenos v televizi jako obvykle nebude.

Sledujte livestream Oktagonu 27

OKTAGON 27 livestream zdarma / Oktagon video na Youtube / Oktagon free

Na Oktagonu 27 bude první zápas turnaje opět možné vidět zcela zdarma. Bitva Vojčák - Golub je označena jako Free Prelims, a proto bude streamována na Youtube kanálu Oktagon.

1️⃣Kdy se koná turnaje OKTAGON 27?

Turnaj OKTAGON 27 s hlavním zápasem Buchinger vs. Barborík se koná 11. září. Start turnaje je naplánován na 18:00.

2️⃣Bude možné sledovat turnaj Oktagon 27 živě v livestreamu?

Přímý přenos bude z turnaje Oktagon 27 připraven na všechny zápasy. Pro návod ke sledování se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vojto Barborík a Ivan Buchinger zabojují o pás pérové váhy organizace Oktagon MMA

Oktagon 27: Buchinger vs. Barborík kurzy, program a preview

Oktagon po dlouhé době opět zavítá na Slovensko✔️. Vše důležité, včetně fight card a sázkových kurzů ☝ na jednotlivé zápasy, najdeš v...

Ivan Buchinger se stal prvním dvojnásobným šampionem organizace Oktagon

Ivan Buchinger – profil a kariéra MMA zápasníka

Jeden z nejlepších MMA bojovníku česko-slovenské scény všech dob.🥊 Aktuální šampion lehké i pérové váhy v organizaci Oktagon.🥇 Fighter s...

Vojto NRP Barborík

Vojto Barborík - profil, zápasy, kariéra MMA zápasníka

Slovenský MMA fighter ⭐ Vojto Barborík ⭐ je jedním z absolutně nejlepších grapplerů domácí scény. Momentálně zápasí pod organizacemi...