Kde a kdy sledovat Oktagon 34: Vémola vs. Ilič? Livestream zdarma

Dnes v sobotu od 19:00 začíná turnaj Oktagon 34: Vémola vs. Ilič na pražské Štvanici. V tomto článku naleznete kompletní návod ke sledování live streamu zdarma.

Karlos Vémola bude na Oktagonu 34 na Štvanici bojovat o titul Foto: OKTAGON MMA

Kde a kdy sledovat Oktagon 34: Vémola vs. Ilič? Živě livestream ze Štvanice!

Už dnes se na pražské Štvanici koná očekávaný turnaj OKTAGON 34. V hlavním zápase uvidíme bitvu o titul v polotěžké váze mezi Karlosem Terminátorem Vémolou a Aleksandarem Jokerem Iličem. Event je beznadějně vyprodaný, takže jedinou možností na sledování zůstávají livestreamy. Začátek je v 19:00. Klikněte zde a sledujte všechny zápasy živě a zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kompletně všechny zápasy Oktagonu 34: Vémola vs Ilič bude vysílat živě zdarma v livestreamu online sázková kancelář Tipsport. Na Tipsport TV tak můžete bezplatně v přímém přenosu vidět celou fight card. Pro spuštění přenosu si stačí vsadit v posledních sedmi dnech tiket za 30 Kč. Pro nově zaregistrované sázkaře je navíc připravený i bonus 150 Kč zdarma.

Sledujte živě Oktagon 34 v přímém přenosu

Oktagon 34 live stream PPV cena, živě a přímý přenos v TV ze Štvanice

Druhou možností ke sledování je jako obvykle i oficiální placený stream na Oktagon TV. Cena PPV je v den konání 13,99 eur. Výhodou je vysoká kvalita obrazu, možnost přepnout si na anglický komentář a zároveň i nákupem přímo podpoříte organizaci Oktagon. Přímý přenos v televizi opět dostupný nebude. Jedinou možností jsou zmíněné live streamy.

Oktagon 34 Karlos Vémola vs. Aleksandar Ilič livestream zdarma a free prelims na Youtube

I na Oktagonu 34 bude opět možné sledovat první zápas zcela zdarma na Youtube. Na Free Prelims se utkají Simeon Kapuya a Martin Pipek. Níže se můžete podívat na video z veřejného vážení před turnajem. Nechybí ani staredowny.

1️⃣ Bude možné sledovat Oktagon 34: Vémola vs. Ilič živě?

Všechny zápasy na turnaji Oktagon 34 z pražské Štvanice můžete sledovat živě díky livestreamu na internetu. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Bude možné sledovat livestream Oktagonu 34 i na mobilu?

Všechny zápasy na turnaji Oktagon 34 můžete samozřejmě sledovat i na mobilních telefonech a tabletech. Více o streamech se dozvíte v tomto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola se na Štvanici utká o titul polotěžké váhy

Oktagon 34 Štvanice: Vémola vs. Ilič - online výsledky, program a kurzy

Nejkrásnější MMA turnaj roku je za dveřmi. Letní event plný překvapení ozdobí titulová bitva Karlose Terminátora Vémoly ⚡ se srbským...

Matouš Kohout má před sebou životní výzvu

Oktagon 34: Kohout vs. Legierski - kurzy a online livestream

Jedním z obrovsky očekávaných zápasů letošní Štvanice je duel mezi Matoušem Kohoutem a Mateuszem Legierskim. Analýzu a sázkový tip najdete...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...