Kde a kdy sledovat OKTAGON Prime 4? Livestream živě a zdarma

Lucie Pudilová, Filip Macek, Jaroslav Jubox Pokorný a další se už tuto sobotu představí na Oktagonu v Pardubicích. Sledujte všechny zápasy živě a online díky livestreamům.

Filip Macek bude bojovat o titul na Oktagonu Prime 4 Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat Oktagon Prime 4: Pudilová, Macek, Pokorný? Livestream živě a zdarma

Oktagon Prime 4 nabídne velmi zajímavé zápasy, kterým bude vévodit titulový duel mezi českým Filipem Mackem a dánským Jonasem Magardem o titul v bantamové váze. Galavečer Oktagon v Pardubicích začíná v sobotu 6. listopadu v 18:00. Všechny zápasy budou vysílány v livestreamu. Klikněte zde a sledujte živě OKTAGON Prime 4.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Livestream turnaje Oktagon Prime 4 z Pardubic bude možné sledovat na Tipsport TV. Sázková kancelář Tipsport odvysílá všechny zápasy Oktagonu Prime 4 živě. Ke sledování fightů zdarma si stačí vsadit tiket za 30 Kč v posledních 7 dnech a následně můžete bezplatně sledovat online stream. Pro nové sázkaře je navíc připraveno 150 Kč za registraci zcela zdarma.

Oktagon Prime 4: Macek vs. Magard online stream, live PPV cena a přímý přenos

Všechny zápasy včetně titulového zápasu Macek vs. Magard budou jako obvykle vysílány i v oficiálním placeném livestreamu přes Oktagon PPV. Cena za přenos v předprodeji vyjde na 9,99 eur. V den konání si pak přímý přenos Oktagon Prime 4 můžete zakoupit za 12,99. Live přenos poběží na Oktagon.TV. V českých sportovních televizích živý přenos neuvidíme.

Sledujte livestream Oktagon Prime 4 zdarma zde

Oktagon Pardubice (Prime 4) live zdarma na Youtube / Free Prelims zadarmo

I na Oktagonu Prime 4 uvidíme zcela zdarma úvodní zápas živě v livestreamu na Youtube. Prvním duelem galavečera bude bitva Holota vs. Valencia.

1️⃣Jak bude možné sledovat živě Oktagon Prime 4?

Zápasy Oktagonu Prime 4 uvidíme pouze prostřednictvím live streamů. Pro kompletní návod ke sledování se podívejte do tohoto článku.

2️⃣Bude možné sledovat Oktagon Prime 4 i na mobilu??

Všechny zápasy bude samozřejmě možné sledovat i na chytrých telefonech a tabletech. Kompletní zápasová karta bude vysílána v online streamech živě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Filip Macek bude znovu bojovat o titul Oktagonu

Oktagon Prime 4: Macek, Pudilová, Pokorný - datum, program, stream

Turnaj Oktagon Prime 4 ✔️ nabídne velmi zajímavé zápasy. O titul bude bojovat Filip Macek a ukáže se i Lucie Pudilová. Podívejte se na...

Pudilová vs Waliczek, Zdroj OKTAGON MMA

Oktagon Prime 4: Lucie Pudilová vs. Marta Waliczek 2 - analýza

Na turnaji Oktagon Prime 4 v Pardubicích dojde na odvetnou válku mezi Lucii Pudilovou a Martou Waliczek. Sázkovou inspiraci najdeš v tomto...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...