Kde a kdy sledovat UFC 257: Muradov vs. Sanchez live?

Podívejte se na UFC 257 zcela zdarma. Sledujte duel Macha Muradova i bitvu McGregor vs. Poirier. V článku naleznete návod na sledování livestreamu.

Makhmud Muradov bude bojovat s Andrewem Sanchezem Foto: ČTK/Černý Vít

Kde sledovat UFC 257: Muradov vs. Sanchez v livestreamu zdarma? Přímý přenos

Zápas Makhmuda Muradova s Andrewem Sanchezem proběhne už dnes 23. ledna na turnaji UFC 257: McGregor vs. Poirier. Český Uzbek se na ostrově Yas v Abú Dhabí představí v prvním zápase porestižní hlavní karty. Bitva Muradova se Sanchezem začne kvůli posunu času přibližně ve 04:00 v neděli ráno. Klikněte zde a sledujte celý turnaj UFC 257 zdarma a živě.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Turnaj UFC 257 s hlavním zápasem McGregor vs. Poirier nabídne velmi zajímavé zápasy, které by měl vidět každý fanoušek bojových sportů. Velkou pozornost rovněž přitáhne i první zápas Makhmuda Muradova na hlavní kartě. Proti Andrewovi Sanchezovi si může připsat třetí výhru v UFC. Zároveň by mu triumf na takto sledovaném galavečeru výrazně pomohl i v další kariéře.

TIP Vítěz Makhmud Muradov v kurzu 1,55 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Muradov zvítězí na UFC 257

Všechny zápasy UFC 257 bude možné sledovat zcela zdarma v živém livestreamu na Tipsport TV. Na každý fight budou samozřejmě opět vypsané i live sázky, které vám umožní reagovat na vývoj jednotlivých zápasů. Online stream na Tipsportu může sledovat každý sázkař, který si vsadí alespoň za 30 Kč. K registraci navíc obdržíte i 150 Kč zdarma. Přímý přenos bude vysílat i Premier Sport.

Sledujte živě UFC 257 v online streamu

Muradov vs Sanchez video zdarma / UFC 257 McGregor Poirier

Machmud Muradov se s Andrewem Sanchezem měl původně utkat v hlavním zápase Early Preliminary Card. Díky zrušení jednoho zápasu na Main Card se ovšem jeho zápas přesunul na úvodní duel hlavní karty, která je výrazně prestižnější, což je pro české fanoušky skvělá zpráva.

Zde se můžete podívat na rozhovor s Machem Muradovem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.