Kde sledovat box Canelo Alvarez vs. John Ryder živě? Livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Boxerská ikona Saul Canelo Álvarez má před sebou obhajobu všech světových titulů v super střední váze. V rodném Mexiku ho tentokrát prověří povinný vyzyvatel, Angličan John Ryder. Jak utkání sledovat živě se dozvíte na následujících řádcích.

sipka AKTUALIZACE: Favorizovaný Canelo porazil Rydera na body

Canelo Alvarez vs John Ryder Foto: Profimedia

Hodnocení zápasu CANELO - RYDER: 8,9/10

  • Datum a místo konání: 6. 5. 2023 (7. 5. okolo 5:00 SEČ), Mexiko
  • Nabídka sázek: Na zápas je vypsáno mnoho různých sázkových variant

Box o tituly super střední váhy: Canelo vs. Ryder datum, info, tip a kurzy

Hvězda světového ringu Canelo Alvarez bude po více než 11 letech boxovat doma v Mexiku. V neděli okolo 5:00 našeho času se střetne s držitelem prozatímního titulu WBO, Johnem Ryderem. Připíše si domácí miláček davů očekávanou výhru? Vsaďte si na box s bonusem za jednoduchou registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Canelo Alvarez je v současnosti zřejmě nejlepší boxer napříč váhovými kategoriemi. 32letý borec má před sebou druhou obhajobu všech 4 světových titulů v super střední váze (WBO, WBA, IBO, IBF). V té první si v září 2022 poradil v trilogii s Gennady Golovkinem, kterého jasně vybodoval. Touto výhrou dal zapomenout na předchozí šokující porážku s neporaženým Rusem Bivolem, když se pokoušel získat jeho tituly v polotěžké váze.

S Dmitrii Bivolem má již domluvenou odvetu na druhou polovinu tohoto roku, tentokrát by se ale spolu měli utkat v super střední váze, která je Canelovou devizou. I z tohoto pohledu by mělo být utkání s Ryderem pouhou formalitou a nic nenasvědčuje tomu, že by právě anglický boxer měl Canela připravit a titulové pásy.

TIP: Canelo vyhraje v 1. - 6. kole, v kurzu 4,00 sipka Vsadit u Betana ZDE

Tip Canelo vs Ryder

John Ryder je 34letý rodák z Islingtonu v Londýně, jehož největší zbraní je obrácený (levoruký) gard. Naposledy boxer s přezdívkou The Gorilla ukončil ve 4. kole Zacha Parkera a získal zmíněný prozatímní titul organizace WBO.

Britská jednička a světová trojka si v kariéře připsala už 5 porážek, jedná se ale o velmi nebezpečného soupeře, který může v tomto zápase jen a pouze překvapit. Vzhledem k domácímu prostředí a kvalitám Canela, to bude mít ale nesmírně složité.

BOX 12x3min. SAUL ALVAREZ JOHN RYDER
✔️ Věk 32 34
✔️ Národnost Mexiko Velká Británie
✔️ Bilance 58-2-2 (39 KO) 32-5-0 (18 KO)
✔️ Styl Ortodoxní Obrácený
✔️ Přezdívka Canelo The Gorilla
✔️ Výška 173 cm 175 cm
✔️ Rozpětí 179 cm 183 cm
✔️ žebříček Šampion #3

Kdy a jak box Canelo - Ryder sledovat živě online? Live stream, PPV cena DAZN, přímý přenos v TV

Zápas Canelo – Ryder můžete sledovat skrze DAZN, měsíční předplatné vás vyjde na 249 Kč. Na této platformě běží mnoho zajímavých sportovních přenosů a když se rozhodnete službu dále nevyužívat, můžete předplatné kdykoliv bezplatně zrušit.

Může se stát, že se na internetu na objeví na utkání Canelo vs. Ryder free streamy, ty však zpravidla obsahují velké množství reklamy a kvalita obrazu není valná. V nabídce tuzemských televizních stanic přímý přenos nenajdete.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Valhalla Fighting Storm Edition

Valhalla Fighting [7. 5. ] – karta, vstupenky, PPV, výsledky

Není to tak dávno, co nám organizace Valhalla Fighting nabídla první turnaj v boxu bez rukavic a už se chystá na další. Kde sledovat přenos...

Jake Paul má před sebou další těžkou výzvu

Nate Diaz kývl na milionovou nabídku Jakea Paula. Kdy se utkají?

Gangster vs. Youtuber. I tak by se dal nazvat čerstvě ohlášený boxerský zápas mezi Natem Diazem a Jakem Paulem. Podrobnosti se dočtete v...