Kde sledovat IAF StreetFighter: MČR v MMA? Livestream zdarma

Turnaj IAF StreetFighter, kde uvidíme i pyramidu MČR v MMA do 77kg se koná už dnes od 20:00. Podívejte se na návod ke sledování streamu zdarma.

Alex Voros bude bojovat na IAF Foto: Instagram/iaf_iamfighter

Kde sledovat IAF StreetFighter: MČR v MMA? Livestream zdarma

Livestream turnaje IAF: StreetFighter, který proběhne už dnes v pátek 27. srpna od 20:00, nabídne kromě superfightů i bitvy o titul Mistra České republiky v MMA do 77 kilogramů. Bojovat se bude v Praze, konkrétně ve Štěrboholích před Europarkem. Klikněte zde a sledujte celý turnaj živě a zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy bude možné sledovat zcela zdarma na webu sázkové kanceláře Fortuna. Na Fortuna TV uvidíme živě celý turnaj IAF i včetně zápasů pyramidy MČR v MMA do 77 kilogramů. Ke všem fightům budou rovněž připraveny i live sázky, které můžete vsadit přímo v průběhu jednotlivých duelů.

TIP Vítěz Alex Vörös v kurzu 3,35 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Voros zvítězí

Velmi zajímavým zápasem na MČR v MMA do 77 kilogramů bude i bitva Alexe Vöröse s Tomášem Klabíkem. Klabík je poměrně zkušeným amatérským fighterem, nicméně Alex Vörös má i přes bilanci 1-2 rovněž solidní kvalitu. Kurz na Vöröse je navíc tak vysoký, že se rozhodně vyplatí zkusit. Síla případného KO úderu totiž hovoří výrazně ve prospěch outsidera.

IAF Streetfighter přímý přenos v TV na O2 TV Sport

Přímý přenos celého turnaje IAF: StreetFighter (MČR v MMA do 77kg) bude rovněž možné vidět v přímém přenosu na sportovní televizi O2 TV Sport. Balíček O2 TV si můžete pořídit už za 199 Kč měsíčně. Na O2 TV Sport jsou vysílány i další MMA turnaje jako je například ONE Championship.

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE - PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 300,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus ke vkladu až 10 000 Kč + 100 Kč za registraci VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.