Kde sledovat Oktagon 25: Buday vs. Minda? V livestreamu živě

Už dnes v sobotu 19. června se od 18:00 koná Oktagon 25. Podívejte se na kompletní návod ke sledování livestreamu zcela zdarma.

Buday se utká s Mindou na Oktagonu 25 Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat Oktagon 25: Buday vs. Minda? Livestream na Tipsport TV

Turnaj Oktagon 25 s titulovou bitvou Martin Buday vs. Kamil Minda proběhne už dnes v sobotu 19. června od 18:00. Na galavečeru O25, který se koná v brněnské Zoner BobyHall budou moci být přítomní diváci. Klikněte zde a sledujte livestream Oktagonu 25 s bonusem zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přímý přenos turnaje Oktagon 25 bude možné sledovat pouze přes internet díky livestreamům. První možností je Oktagon 25 stream na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV totiž uvidíme přes online stream všechny zápasy. Ke sledování je potřeba si vsadit pouze tiket za 30 Kč. Pro nové sázkaře je navíc připravený bonus 500 Kč zdarma.

Oktagon 25 PPV cena / Online stream na Oktagon.TV

Alternativou je pak samozřejmě i oficiální placený stream přes Oktagon PPV, který při zakoupení dnes v sobotu vyjde na 12,99 eur. Výhodou je vysoká kvalita obrazu a zároveň tím i podpoříte přímo organizaci Oktagon. Živý přenos je možné spustit na Oktagon.TV.

Sledujte Oktagon 25 živě zde

Oktagon 25 live stream zdarma na Youtube / Free Prelims

Opět budene moci sledovat i jeden zápas z Oktagonu 25 zcela zdama na Youtube. Tentokrát půjde o duel Jakuba Bahníka s Ronem Beckerem. Na Youtube následně budou zveřejněny i záznamy ostatních zápasů, které pak také bude možné vidět zcela bezplatně.

1️⃣ Kdy bude možné vidět turnaj Oktagon 25?

Galaveřer Oktagon 25 začíná v 18:00 už tuto sobotu 19. června. Bojovat se bude v Brně.

2️⃣Kde bude možné vidět Oktagon 24 v přímém přenosu?

Oktagon 25 bude možné sledovat dvěma způsoby. K dispozici totiž budou livestreamy. Pro více informací se podívejte do tohoto článku.

3️⃣ Jaké zápasy na Oktagonu 25 budou přenášeny zdarma?

Na Oktagonu 25 bude možné vidět úvodní duel Bahník vs. Becker zcela zdarma na Youtube.

4️⃣Bude možné sledovat turnaj Oktagon 25 i na mobilu?

Všechny zápasy Oktagonu 25 bude možné sledovat i přes chytré telefony a tablety.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Minda vs. Buday staredown, OKTAGON MMA, oba borci se utkají na Oktagonu 25

Oktagon 25: Buday vs. Minda informace a program

Turnaj Oktagon 25 ✔️ se koná 19. června 2021 od 18:00. Hlavním zápasem je bitva o titul v těžké váze Buday vs. Minda. ⚡ Na turnaji bude...