Kdy a kde sledovat OKTAGON 37: Kozma vs. Brito? ▶️ Livestream

Dnes v sobotu od 18:00 začíná Oktagon 37: David Kozma vs. Kaik Brito. V tomto článku naleznete kompletní návod ke sledování zdarma.

Kozma a Tichota budou oba bojovat o titul na Oktagonu 37 Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat OKTAGON 37: Kozma vs. Brito? Živě v livestreamu zdarma na Tipsport TV

Už dnes v sobotu 3. prosince se v Ostravě koná Oktagon 37: Kozma vs. Brito. V hlavním zápase se o titul ve welterweight utká David Kozma s Kaikem Britem. V hlavním předzápase se utká Jakub Tichota s Matem Sanikidzem o titul v pérové váze. Start turnaje bude jako obvykle od 18:00. Sledujte Oktagon 37 živě a zdarma zde.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy na ostravském turnaji Oktagon 37: Kozma vs. Brito zdarma odvysílá v livestreamu sázková kancelář Tipsport. Na Tipsport TV tak uvidíte kompletně celou zápasovou kartu i včetně Prelims. Ke spuštění online streamu si stačí vsadit tiket za 30 Kč v posledních 7 dnech. Pro nové sázkaře je navíc připraven i bonus 500 Kč zdarma pouze za registraci. Opět budou připraveny i live sázky, které můžete sázet přímo v průběhu jednotlivých fightů.

Sledujte zdarma a živě Oktagon 37 na Tipsport TV

Oktagon 37 Ostrava (Kozma vs. Brito) livestream PPV cena, živě a přímý přenos na Oktagon TV

Druhou možností ke sledování Oktagonu 37 je samozřejmě oficiální stream PPV. Tento placený přenos vás v den konání vyjde na cenu 12,99 eur. Live stream pak můžete zapnout a vidět na platformě Oktagon TV. Výhodou je lepší kvalita obrazu a zároveň můžete volit i z komentáře v českém a anglickém jazyce. V neposlední řadě nákupem streamu přímo podpoříte organizaci Oktagon.

Oktagon 37 zdarma Free Prelims na Youtube a video

První zápas zdarma na Oktagonu 37, který je označen jako Free Prelims a bude na Youtube zdarma, je duel Matěje Kuzníka a Ozana Aslanera. Vysílání live proběhne přímo na kanále Oktagonu.

Zde se podívejte na záznam zápasu Kuzník vs. Aslaner:

1️⃣ Mohu sledovat Oktagon 37: Kozma vs. Brito živě?

Kompletně všechny zápasy na ostravském galavečeru Oktagon 37 můžete sledovat živě v livestreamu. Pro návod ke sledování zdarma se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Je možné vidět v livestreamu i na mobilu?

Celou zápasovou kartu můžete samozřejmě sledovat živě i na mobilních telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jakub Tichota na turnaji Oktagon 37 zaútočí na titul pérové váhy

Oktagon 37: Sanikidze vs. Tichota kurzy analýza a tip

Hlavním předzápasem a prvním titulovým fightem večera bude na turnaji Oktagon 37 v Ostravě duel mezi Jakubem Tichotou a Maté Sanikidzem. Na...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...