Kde sledovat RFA 5: Hron, Sivák, Brichta zdarma? Livestream zde

V sobotu od 18:00 uvidíme další turnaj organizace RFA. V Brně se bude bojovat na RFA 5 a hlavním zápasem bude bitva Hron vs. Bartek. Sledujte celý turnaj živě a zdarma.

Sledujte zdarma RFA 5 na Tipsport TV Foto: Tipsport

Kde sledovat RFA 5: Hron vs. Bartek v livestreamu? Zdarma na Tipsport TV

Už dnes v sobotu 29. října se v Brně uskuteční turnaj RFA 5: Hron vs. Bartek, kde uvidíme i Lea Brichtu, Tadeáše Růžičku, nebo Václava Siváka. Doposud nejlépe obsazenou kartu organizace RFA můžete sledovat zcela zdarma. Všechny zápasy totiž živě nabídne Tipsport. Klikněte zde a zdarma sledujte RFA 5 v livestreamu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kompletně celou kartu zápasů na RFA 5 zdarma živě uvidíte na Tipsport TV. Ke spuštění přímého přenosu u sázkové kanceláře Tipsport si stačí vsadit tiket za 30 Kč v posledních sedmi dnech. Pro nové sázkaře je navíc připraven bonus 300 Kč zdarma za registraci. Jako obvykle budou dostupné i live sázky, které můžete sázet přímo v průběhu jednotlivých fightů.

RFA 5: Hron, Brichta, Růžička, Sivák a další - Kde koupit PPV a cena

Druhou možností ke sledování RFA 5 živě je nákup oficiálního placeného livestreamu PPV. Cena za tento přenos je 9,90 eur. Stream poběží na platformě Real Sport TV a výhodou je kvalitní obraz v HD kvalitě.

RFA 5 video na Youtube zdarma / RFA 5 záznam

Na zápasy RFA je možné se ze záznamu podívat i na Youtube. Organizace na svém kanále rovněž uveřejňuje i videa z vážení a další bonusový obsah.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.