Kde sledovat Save Boxing? V livestreamu na internetu

Save Boxing pořádá už dnes (27.2.) od 17:00 na podporu boxu Lukáš Konečný. Podívejte se na přehledný návod ke sledování livestreamu.

Lukáš Konečný pořádá galavečer Save Boxing Foto: Instagram/lukas.konecny.78

Kde sledovat Save Boxing? V livestreamu na internetu + cena

Boxerský turnaj Save Boxing se koná už dnes 27. února. Turnaj na podporu boxu v Česku pořádá Lukáš Konečný a celý event začíná už v 17:00 třemi zápasy amatérů. Následně se ovšem dočkáme profesionálů v čele právě s Lukášem Konečným, Fabianou Bytyqi, nebo Jozefem Zahradníkem. Klikněte zde a vsaďte si na box s bonusem zdarma.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Celý galavečer Save Boxing bude vysílán pouze přes placený oficiální livestream. V televizi přímý přenos dostupný nebude. Cena za onliíne stream je 200 Kč. Přístup na oficiální PPV je možné zakoupit přes Ticketstream. Alternativou jsou samozřejmě i další streamy, které naleznete na internetu. Dnes večer je navíc možné sledovat i Oktagon Underground: Last Man Standing, který je k vidění na Tipsport TV.

TIP: REMÍZA Konečný vs. Albrecht v kurzu 33 sipka Vsadit u Tipsportu

Konečný remíza

Save Boxing nabídne i velmi zajímavé zápasy. Například Josef Zahradník se utká s Erikem Agateljanem o titul Mistra ČR. Dnešním doporučením na tip je ovšem remíza na zápas Lukáše Konečného s Pavlem Albrechtem. Konečný se totiž na turnaj vrací z boxerského důchodu a je tak otázkou, jak oba borci k tomuto zápasu přistoupí. Kurz 33 stojí za zkoušku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fabiana Bytyqi bude zápasit na galavečeru Save Boxing

Save Boxing v Ústí nad Labem: datum a program

Save Boxing ❤️ s Lukášem Konečným, Fabianou Bytyqi a řadou dalších kvalitních boxerů proběhne už 27. února. ⚡ Podívejte se na informace a...

Václav Sivák bude bojovat na UNDG

UNDG PYRAMIDA: Václav Sivák vs. Bailey Sugden tip, kurzy

Pyramida lehké váhy ⭐ projektu Oktagon Underground Last Man Standing byla rozlosována! Jednoho z hlavních favoritů na celkové vítězství...

Tomáš Hron bude bojovat na Oktagonu Underground The Last Man Standing 27. února

Oktagon Underground: Last Man Standing program

Turnaj Oktagon Underground: Last Man Standing 🥇 se bude konat 27. února. V akci uvidíme ty největší domácí hvězdy ✅ postojářských bojových...