Kdy a kde dnes sledovat Fight Night Challenge 2 živě? Livestream

Boxerský galavečer Fight Night Challenge 2 dnes nabídne zápasy známých rapperů a bojovníků. Podívejte se na návod, jak sledovat box celebrit v přímém přenosu online.

Na turnaji Fight Night Challenge 2 se představí i Alex Cverminátor Cverna Foto: Patrik Uhlíř / MAFRA / Profimedia

Fight Night Challenge 2 live přenos: Fight Night Challenge livestream Separ vs Spirit

Dnes, v pátek 3. června od 18:00 proběhne v Bratislavě v pořadí druhý boxerský turnaj organizace Fight Night Challenge. V ringu to rozbalí Rytmus, Attila Végh, Separ nebo Majk Spirit. Dohromady uvidíme 9 zápasů a sázkové kanceláře na všechny duely vypsaly zajímavé kurzy. Vsaďte si na Fight Night Challenge 2 s bonusem za jednoduchou registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Fight Night Challenge kde sledovat online: Bude Fight Night Challenge TV přenos? FNC live stream

Velmi očekávaný event Fight Night Challenge 2 v Bratislavě vzbuzuje pořádné emoce. V boji se totiž představí známé hvězdy, pro které boxerský ring není primárním útočištěm. Všechny zápasy bude možné sledovat živě online na internetu, nebo přímo na místě v NTC Aréně v Bratislavě.

Po prosincových problémech s funkčností streamu podnikla organizace všechny dostupné kroky, aby online přenos na internetové televizi Fight Live TV běžel tentokrát v pořádku. Proběhlo rozsáhlé zátěžové testování serverů, které neodhalilo žádné komplikace a organizátoři tak garantují plynulost dnešního PPV přímého přenosu.

PPV stream je zároveň jedinou oficiální cestou, jak se se můžete podívat na turnaj Fight Night Challenge 2 online. Cena pay-per-view FNC 2 je 9,99 EUR, což je necelých 250 Kč. Jedná se o stejnou částku, jako v případě prvního turnaje na konci minulého roku.

Je možné sledovat Fight Night Challenge stream zdarma?

U akcí podobného typu, je placené pay-per-view (PPV) standardní záležitostí. Sázková kancelář Fortuna je oficiálním partnerem Fight Night Challenge, a proto si z kurzové nabídky můžete vybrat několik variant na všechny zápasy.

Livestream Fortuna na Fight Night Challenge 2 mít ovšem nebude. Důvod je čistě byznysový, tedy snaha o maximalizaci zisků z prodeje PPV a vstupenek. Zdarma Fight Night Challenge 2 oficiálně přenášený nebude.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Jaká je Fight Night Challenge online PPV cena?

Dnes od 18:00 proběhne v Bratislavě turnaj Fight Night Challenge 2. Kromě vstupenek přímo na místo je možné sledovat online livestream na internetu. Jaká je cena PPV a kde sledovat živě se dozvíte uvnitř článku.

2️⃣ Bude Fight Night Challenge záznam?

Záznam všech zápasů Fight Night Challenge 2 bude pravděpodobně znovu s několikatýdenním odstupem umístěn na oficiální YouTube kanál Fight Night Challenge.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Samuel Pirát Krištofič na tiskové konferenci

Samuel Pirát Krištofič - životopis a zápasy MMA bojovníka

Samuel Pirát Krištofič ☠️ je kontroverzní slovenský bojovník, který je pověstný svým houževnatým stylem boje✨. Detailní pohled na jeho...

Attila Végh proti Patriku Kinclovi na FNC

Fight Night Challenge 2: Végh vs. Newton analýza, tip a stream

Attila Végh má před sebou velmi očekávaný zápas v boxu ⏰. Na co si v tomto zápase vsadit, a kde se podívat na celý turnaj živě, vám...

Rytmus se v boxu poměří s Molochem

Box FNC 2: Rytmus vs. Moloch - kurzy, tip a online livestream

Rapper Rytmus má před sebou další zápas v boxu 🥊. Na galavečeru Fight Night Challenge 2 se utká s kontroverzním Molochem ⚡. Více se dozvíte...