Kdy a kde sledovat box Jake Paul vs. Anderson Silva? V livestreamu

Populární youtuber Jake Paul se dnes v noci utká s veteránem UFC Andersonem Silvou. Podívejte se návod k livestreamu v tomto článku.

Jake Paul se dnes v noci utká s Andersonem Silvou Foto: Profimedia

Kde sledovat box Jake Paul vs. Anderson Silva? Livestream a TV

Zápas Youtubera Jakea Paula s veteránem UFC Andersonem Silvou proběhne už dnes v noci ze soboty na neděli. Bojovat se bude v Desert Diamond Aréně v Arizoně, takže hlavní boxerský duel Paul vs. Silva by měl začít přibližně v 04:00 našeho času. Klikněte zde a sledujte průběh boxu Jake Paul vs. Anderson Silva.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Livestream zápasu Jakea Paula s Andersonem Silvou bude možné vidět živě na platformě Fite TV. Tento přímý přenos je samozřejmě placený a cena online streamu je 19,99 amerických dolarů. Live stream poběží v HD kvalitě a uvidíte celkem 10 boxerských duelů. Na boxerském galavečeru nastoupí například i Uriah Hall.

Přímý přenos zápasu Jake Paul vs. Anderson Silva v českých sportovních televizích bohužel neuvidíme. Jedinou možností ke sledování jsou proto přenosy na internetu. Doporučujeme vám kontroovat nabídku livestreamů i u sázkové kanceláře Tipsport, která pravidelně vysílá živě zápasy v bojových sportech.

Jake Paul vs. Anderson Silva video zdarma na Youtube

Na Youtube se můžete podívat i na bonusový obsah k zápasu slavného youtubera Jakea Paula s UFC legendou Andersonem Silvou. Zde se podívejte na záznam z veřejného vážení.

1️⃣ Bude možné sledovat box Jake Paul vs. Anderson Silva živě?

Celý boxerský galavečer i s hlavním fightem Paul vs. Silva můžete díky livestreamu na internetu sledovat v přímém přenosu. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Bude zápas Jake Paul vs. Anderson Silva dostupný i na mobilu?

Livestream boxerské akce Jake Paul - Anderson Silva bude samozřejmě dostupný i pro chytré mobilní telefony a tablety.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zápas Grznár vs. Bejr budí velkou pozornost

COTS: Filip Grznár vs. Psychopat Bejr kurzy, datum, informace

Na turnaji organizace Clash of the Stars dojde na bizarní střet ⚡ dvou kontroverzních postav Filipa Grznára a Aleše Bejra. Jaké jsou...

Sledujte zdarma RFA 5 na Tipsport TV

Kde sledovat RFA 5: Hron, Sivák, Brichta zdarma? Livestream zde

V sobotu od 18:00 uvidíme další turnaj organizace RFA. ⭐ V Brně se bude bojovat na RFA 5 a hlavním zápasem bude bitva Hron vs. Bartek....

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...