Kdy a kde sledovat box: Usyk vs. Joshua živě? Livestream

Současný král těžké váhy Anthony Joshua bude dnes večer čelit neporaženému Ukrajinci Oleksandru Usykovi. Přečti si návod a informace k livestreamu.

sipka JAK SLEDOVAT ODVETU USYK VS. JOSHUA 2 SE DOZVÍTE ZDE

Anthony Joshua bude bránit svoje tituly proti Oleksandru Usykovi Foto: Profimedia

Box těžká váha: Joshua dnes změří síly s Usykem

Obrovsky očekávaný souboj těžkých vah je tady! Před zraky 60 000 tisíc fanoušků se na fotbalovém stadionu Tottenhamu Hotspur v Londýně postaví domácí hvězda Anthony Joshua ukrajinskému boxerovi Oleksandru Usykovi. Ve hře jsou světové tituly WBA, WBO, IBF a IBO, které drží právě Joshua. Dokáže v ringu neporažený Usyk navzdory prognózám srazit svého soka na kolena?

Zaregistruj se u Tipsportu a získej vstupní bonus 150 Kč! Za ten si můžeš vsadit a kromě toho získáš přístup k mnoha sportovním livestreamům.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Anthony Joshuovi (24-1) ukázala oficiální váha 109 kilogramů, což je podle něj ideální výchozí pozice. V zápase bude mít kromě více kilogramů i výškovou převahu a větší rozpětí rukou.

Boxerskému megazápasu Joshua vs. Usyk předcházel vzájemný respekt obou borců. Jde ale o hodně. Vítěz si kromě zmíněných titulů a nehynoucí slávy přijde na astronomickou částku pohybující se v řádech stamilionů! V  případě vítězství kurzového favorita Joshui půjde o zásadní krok směrem k souboji o sjednocení všech světových titulů s Tysonem Furym (WBC).

Oleksand Usyk (18-0) dokázal v minulosti získat a sjednotit všechny tituly v křížové váze, čímž se nesmazatelně zapsal do historie boxu. Stejný cíl má nyní v těžké divizi, kde si ve svém posledním zápase poradil s bouřlivákem Chisorou. Usykovi se v duelu s Joshua příliš nevěří. Podceňovat tohoto výborného boxera s opačným guardem ale rozhodně nemůžeme. A jeho oficiální váha? Něco málo přes 100 kilogramů. „Nebude to hrát roli“ pronesl Usyk.

Kde a jak sledovat Joshua vs. Usyk v TV a online na internetu

Velkou bitvu dvou špičkových boxerů si mohou fanoušci díky online streamům vychutnat po celém světě. Rozhodně se vyplatí zkontrolovat nabídku sportovních livestreamů na Tipsport TV. V televizi totiž tento zápas v rámci České republiky s vysokou pravděpodobností vysílaný nebude. Zápas jinak vysílá sportovní stanice Sky Sports. Hlavní duel večer by měl přijít na řadu okolo 22:30.

Pro sledování zápasu Usyk - Joshua live existuje možnost zaregistrovat se na platformě pořadatelské společnosti DAZN, kde činí měsíční poplatky několik desítek korun a službu lze kdykoliv přerušit. Oficiální pay-per-view stream boxerského galavečera, který startuje okolo 18. hodiny výjde na zhruba 700 Kč. I na poměry pro fanoušky ve Velké Británii se jedná o relativně vysokou částku za PPV. Potvrzuje to ovšem trend, že se v boxu točí neuvěřitelné peníze.

Na internetu se možná objeví volně dostupné livestreamy, které ale nemají často ideální kvalitu, což mnohdy kazí výsledný zážitek nejen při sledování boxu. Na tuto alternativu sledování se navíc nelze spoléhat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Viktor Pešta bude bojovat o titul na Oktagonu 28

OKTAGON 28: Pešta vs. Pütz - program, livestream a kurzy

Turnaj OKTAGON 28 proběhne v pražské hale O2 Universum už 25.9. Podívejte se na kompletní informace a návod ke sledování. Získá Viktor...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Jake Paul porazil Tyrona Woodleyho na body

Jake Paul zůstává neporažen, Tyrona Woodleyho porazil na body

Ostře sledovaný boxerský duel mezi youtuberem Jakem Paulem a bývalým MMA šampionem Tyronem Woodleym je minulostí. Jaký měl průběh?