Kdy a kde sledovat Clash of the Stars? Live stream zdarma online

Clash of the Stars se koná už dnes od 19:00. Sledujte živě v livestreamu zápasy youtuberů a influencerů. Podívejte se na kompletní návod k live přenosu.

Clash of the Stars se koná už dnes. Na tiskovkách to mezi účastníky několikrát pořádně jiskřilo Foto: Facebook/clashofthestars

Kdy a kde sledovat Clash of the Stars? Livestream zdarma online a cena PPV

Už dnes v sobotu od 19:00 se koná první turnaj nové organizace Clash of the Stars, která fanouškům nabídne zápasy influencerů a youtuberů. Hlavním zápasem bude souboj Marka "Datel" Valáška a Dominika "Vercetti" Vyšaty. Kromě nich se v akci ukáže i Filip Grznár, který se střetne s Psycho Michalem. Na poslední chvíli přislíbil účast v zápasu 2v2 i Leo Brichta. Sledujte Clash of the Stars a vsaďte si live zde.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

První turnaj Clash of the Stars bude možné sledovat živě pouze v livestreamu online. K dispozici bude oficiální stream přes PPV, které vyjde na 8,99 eur. Rovněž ovšem doporučujeme sledovat nabídku streamů na Fortuna TV, která je hlavním partnerem.

Na Fortuně můžete na zápasy Clash of the Stars sázet v live sázkách. Není proto vyloučeno, že zde uvidíme i live stream zdarma. Fortuna TV totiž v sobotu nabídne přímé přenosy i UFC 270: Ngannou vs. Gane. Další alternativou jsou pak samozřejmě i volně dostupné streamy, které naleznete na internetu. V televizi živý přenos Clash of the Stars nebude.

Clash of the Stars sledovat live stream a video zdarma na Youtube

Live stream Clash of the Stars 1 můžete sledovat na platformě clashofthestars.tv. Zdarma se také můžete podívat i na video z předzápasového vážení.

Clash of the Stars: Grznár vs. Psycho Michal, xHolakys vs. Dellai živě

Kromě hlavního zápasu je jedním z taháků celého turnaje bitva Grznár vs. Psycho Michal. Na posledním staredownu se do sebe oba bojovníci pustili tak ostře, že shodili dokonce i reklamní plachtu. Velmi očekávaným zápasem je pak i  souboj tvůrkyň obsahu pro dospělé Valerie xHolakys Holákové a Silvie Dellai.

1️⃣ Kde bude možné sledovat livestream z Clash of The Stars?

Všechny zápasy z prvního turnaje Clash of the Stars bude možné sledovat živě na internetu. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Mohu spustit livestream z Clash of the Stars i  na mobilu?

Ano, kompletně celý turnaj sobotního Clash of the Stars můžete sledovat i na vašem chytrém zařízení.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Clash of the Stars je nová organizace, která přínáší zápasy influencerů

Clash of the Stars: datum, program a livestream, zápasy, informace

První turnaj Clash of the Stars ⚡ se koná už 22.1. od 19:00. Podívejte se na kompletní informace o galavečeru se zápasy influencerů a...

Francis Ngannou bude obhajovat pás šampiona

UFC 270: Ngannou vs. Gane informace, kurzy a livestream

Bitva Francise Ngannoua a Ciryla Ganea slibuje parádní podívanou. ▶️ V článku naleznete návod na livestream, kurzy a program zápasů.