Kdy a kde sledovat Fight Night Challenge 3? Livestream zdarma

V úterý 27. prosince od 18:00 proběhne další boxerský galavečer Fight Night Challenge 3. Podívejte se na návod ke sledování zdarma.

Frayer Flexking na předchozí Fight Night Cahllenge zvítězil Foto: Patrik Uhlíř / MAFRA / Profimedia

Kdy a kde sledovat Fight Night Challenge 3? Livestream zdarma?

Už v úterý 27. prosince od 18:00 se koná boxerský galavečer Fight Night Challenge 3, kde se utkají známé osobnosti i profiesonální bojovníci. Po odstoupení největší hvězdy rappera Rytmuse je nově hlavním zápasem bitva Čepo vs. Vičić. Dalším tahákem je třaskavý souboj Flexkinga s Baronem. Klikněte zde a vsaďte si průběh FNC živě.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy Fight Night Challenge 3 můžete sledovat v přímém přenosu pouze přes platformu Fight Night Challenge EU, kde je k dispozici placený livestream. Cena PPV FNC 3 je 10 eur. Hlavním partnerem je sázková kancelář Fortuna, která vysílá livestreamy z UFC i dalších zápasů v bojových sportech. Doporučujeme proto kontrolovat nabídku livestreamů na Fortuna TV.

sipka AKTUALIZOVÁNO: PPV na Fight Night Challenge 3 lze aktuálně zakoupit pouze na oktagon.tv.

Fight Night Challenge 3 sledujte zdarma na Youtube

Úvodní dva zápasy Fight Night Challenge 3 můžete zcela zdarma sledovat i na Youtube. Takzvané Early Prelims budou totiž k dispozici v živém streamu na kanále Fight Night Challenge. První dva zápasy galavečera jsou Tommy Zold vs. Mišalko a David Zold vs. Koller.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Cverna bude opět po roce boxovat na Fight Night Challenge

Fight Night Challenge 3: Cverna vs. Zátorský analýza, tip a kurzy

Lehká váha Michal Zátorský vyzve na Fight Night Challenge 3 těžkotonážníka Alexandera Cvernu. Jak dopadne tento boxerský duel? Tady je...

Kontroverzní slovenský rapper a boxer Frayer Flexking

Fight Night Challenge 3: Frayer Flexking vs. Baron kurzy a stream

Na boxerském galavečeru Fight Night Challenge 3 jde znovu do akce kontroverzní rapper Frayer Flexking. Na co si v tomto utkání vsadit? Tady...